Wij zijn op zoek naar trainees

PentaRho zoekt samen met drie andere adviesbureaus (B&T, Infinite Financieel en Fenom) talentvolle, ambitieuze starters die vanaf september 2018 aan de slag willen als trainee. Een groeikans voor sterke, aansprekende persoonlijkheden die tien maanden lang willen investeren in de ontwikkeling van het onderwijs én in zichzelf.

Als trainee ben je in dienst van PentaRho en ben je een volwaardig lid van het team. Met de trainees van de andere bureaus volg je een gezamenlijk traineeprogramma, waarbij lerend meewerken en professionalisering een belangrijke rol spelen. Het scholingsprogramma bestaat onder meer uit intervisiebijeenkomsten, vaardigheidstrainingen en de oude vertrouwde werkcolleges. Daarnaast ga je natuurlijk op pad met ervaren adviseurs en werk je mee aan verschillende opdrachten. Ten slotte word je betrokken bij samenwerkingsprojecten van onze vier bureaus; een mooie kans om je perspectief nog verder te verbreden.

Ruimte voor je eigen ontwikkelroute

De concrete invulling van het traineeship is mede afhankelijk van jouw talenten en wensen. Er is volop ruimte om je eigen ontwikkelroute te kiezen en die samen met je collega’s vorm te geven. In tien maanden maak je kennis met uiteenlopende aspecten van het advieswerk. Een mentor helpt je met het behalen van je persoonlijke doelstellingen, ondersteunt je in je ontwikkeling en geeft advies over je loopbaanplanning.

Ambitie en talent

Voor dit traineeship zoeken we energieke, sterke persoonlijkheden met ambitie en talent die willen groeien als professional en als mens. We hebben geen vastomlijnd functieprofiel, maar er zijn wel wat voorwaarden waaraan je in elk geval dient te voldoen. Daarover lees je meer op Traineeworden.nl. PentaRho is een landelijk opererend adviesbureau op het gebied van ruimte/huisvesting, organisatieontwikkeling en financiering. Dat is uniek in Nederland! Wij zijn daarom op zoek naar talenten die zich op een of meerdere vakgebieden willen ontwikkelen.

Kans op groei

Een traineeship bij een van onze bureaus betekent: een baan in het bedrijfsleven met maatschappelijke relevantie, een kans om een bijdrage te leveren aan verbetering van het onderwijs, een aantrekkelijke werkomgeving en veel collegialiteit. Voor een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden wordt gezorgd. Bovenal biedt het traineeship jou een unieke kans om te groeien en je talenten te ontwikkelen!

Maak jij het verschil?

De reactietermijn is inmiddels verlopen. Hopelijk kunnen we de nieuwe trainees binnenkort voorstellen! Ga voor uitgebreide informatie over het traineeship naar Traineeworden.nl.