PentaRho zoekt (bouw) projectassistent

Ben jij een doorgewinterde projectassistent die graag de spil en organisator is binnen een projectorganisatie? Wil jij graag de backoffice voor het projectmanagementteam verder vormgeven? Kunnen de projectmanagers op jou bouwen? Deel jij hun passie voor bouwprocessen, vastgoed, het optimaliseren van interne processen en ben je bereid je hierin vast te bijten? Dan kunnen zij jouw ondersteuning goed gebruiken.

Voor ons team van projectmanagers huisvesting en vastgoed zijn wij ter uitbreiding op zoek naar een

(bouw) projectassistent (backoffice)

PentaRho is een landelijk opererend adviesbureau op het gebied van organisatieontwikkeling, huisvesting en financiering. Wij ondersteunen maatschappelijke organisaties, vooral onderwijs en zorgorganisaties en gemeenten, bij het waarmaken van hun ambities en het organiseren en
creëren van ‘ruimte om te zijn’. Het PentaRho-team bestaat uit 25 enthousiaste medewerkers en groeit nog steeds.

Wat ga je doen?

Voor onze (bouw)projectmanagers word jij hun rechterhand met een vooruitziende blik. Je hebt een uitgebreid takenpakket:

  • het voorbereiden, bijwonen, organiseren en notuleren van vergaderingen en presentaties voor de werk- en stuurgroepen, project- en bouwteams zowel op kantoor als bij de klant. Je bent hier inhoudelijk zeer betrokken, bent goed in staat om mee te denken, te anticiperen en snel te schakelen;
  • het proactief opstellen en bewaken van de lopende acties binnen de projecten;
  • het verzorgen van (project)correspondentie. Tevens ben je verantwoordelijk voor de digitale werkomgeving/opslag in bijvoorbeeld ‘Teams/SharePoint’;
  • het actief verzamelen en verwerken van relevante onderzoeken en analyses over ruimtelijke ordening, kadasterinformatie en overige wetgeving;
  • het opstellen van financiële overzichten (samen met de projectmanager) en het bewaken hiervan. Tevens zorg je ervoor dat onze financiële overzichten een hoog kwaliteitsniveau blijven hebben;
  • het up-to-date en het ‘op maat’ maken van contracten.

Wat bieden wij?

Een leuke afwisselende baan waarin je jezelf nog verder kunt ontwikkelen en een bijdrage kunt
leveren aan de verdere professionalisering van onze projecten in projectmanagement. Je bent afwisselend bij de klant en op kantoor. Wij stimuleren een proactieve houding. Indien je je professioneel ontwikkelt en je het ambieert, behoort een doorgroei naar een functie van zelfstandige adviseur tot de mogelijkheden. Wij zijn echter op dit moment op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige projectassistent voor de backoffice. Naast een marktconform salaris en een zelfstandige baan, bieden wij jou ook een team van enthousiaste collega’s.

Wie zoeken wij?

Saamhorigheid, werkersmentaliteit en flexibiliteit zijn belangrijke kenmerken van jou. Je voelt je thuis in een informele, platte organisatie en je bent stressbestendig. Je bent sterk in plannen en organiseren, maar je schakelt ook makkelijk naar ad-hoc werkzaamheden. Je communiceert helder en duidelijk. Verder heb je een enthousiaste, proactieve en klantgerichte houding en werk je nauwkeurig en gestructureerd. Je hebt kennis van de diverse processen rondom bouwen en bent bij voorkeur juridisch onderlegd.

Wij zoeken iemand voor 20 – 36 uur per week met een relevante afgeronde hbo/wo-opleiding. Je hebt affiniteit met bouwen en processen. Je beheerst de Nederlandse taal perfect, hebt goede kennis van Office365 en bent bedreven in Excel.

Bij voorkeur heb je ongeveer 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bijvoorbeeld binnen de vastgoedbranche, projectontwikkeling, gemeente of een aannemersbedrijf.

Geïnteresseerd?

Wij ontvangen jouw motivatiebrief met cv graag vóór maandag 9 maart 2020. Deze kun je mailen naar info@pentarho.nl, t.a.v. Sandra van Hunen, met als onderwerp ‘vacature projectassistent’.

Acquisitie door uitzend- en detacheringsbureaus wordt niet op prijs gesteld.