Het virus dat ons allemaal raakt!

In deze onzekere tijden zijn wij ons zeer bewust van het feit dat wij ook verantwoordelijk zijn voor het onder controle krijgen van het Corona-virus. Om gehoor te geven aan de oproep van de overheid en het RIVM, hebben wij het besluit genomen om persoonlijk contact tot het minimum te beperken. Dit betekent in de praktijk dat onze adviseurs voornamelijk vanuit huis werken. 

Wij doen ons uiterste best om de uitvoering van de lopende opdrachten te continueren. Wanneer u op korte termijn een afspraak heeft met een van onze adviseurs, nemen zij contact met u op om te bespreken of en op welke wijze afspraken en bijeenkomsten kunnen doorgaan. U kunt uiteraard zelf ook contact opnemen. De contactgegevens van onze adviseurs vindt u hier.

Voor overige vragen kunt u altijd contact opnemen met ons secretariaat via 055-538 66 90 of door te mailen naar info@pentarho.nl

Door alle maatregelen hopen we dat de gezondheid van eenieder zo snel mogelijk gewaarborgd wordt. Dat is natuurlijk het allerbelangrijkste.

Wij wensen u veel sterkte en hopen u snel in goede gezondheid te zien.

Team PentaRho