Een unieke kans voor u!

Een frisse blik op een vraagstuk dat leeft bij uw bestuur of school? Schakel onze talentvolle trainees in! Wij stellen ze graag even aan u voor!

Annet, Merel, Lotte, Zaza, Asri en Remco werken sinds september van dit jaar als trainee bij PentaRho, Infinite Financieel, Fenom en B&T. Vier gerenommeerde adviesbureaus die onder andere actief zijn in het onderwijs, elk met hun eigen specialisme. Onderdeel van het traineeship is het gezamenlijk uitvoeren van een opdracht voor een klant van een van de vier bureaus.

Een unieke kans voor u!

Onze trainees benaderen uw casus met een frisse blik en vanuit verschillende (academische) achtergronden en expertises. Dus aarzel niet en dien een door u zelf geformuleerde onderzoeksvraag vandaag nog in! Misschien gaan zij binnenkort bij u aan de slag! Alle praktische informatie vindt u hier. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet!

Inschrijving en selectie opdracht

U kunt uw voorstel voor een opdracht indienen tot 15 oktober 2021 bij Sandra van Hunen. Haar contactgegevens vindt u rechtsboven op deze pagina. De opdracht zal worden uitgevoerd binnen een tijdsbestek van 3 maanden.