Wij zijn op zoek naar trainees

Heb jij (bijna) een hbo+ of wo-diploma op zak en ben je toe aan de volgende stap? Wil jij ontdekken waar je écht goed in bent en een bijdrage leveren aan huisvestings- en/of organisatievraagstukken, dan is dit traineeship echt iets voor jou! In ons PentaRho-team van 26 collega’s hebben wij ruimte voor twee trainees.

Wat ons traineeship uniek maakt? Allereerst  het gezamenlijke opleidingsprogramma opgezet door B&T, Infinite, PentaRho en Fenom. Daarnaast maak je bij PentaRho kennis met onze unieke en uitdagende opdrachten in de wereld van het onderwijs, in gemeenteland en voor zorginstellingen. Dit doe je ‘on-the-job’. Je ondersteunt onze professionals bij lopende en nieuw op te starten projecten. Door vanaf dag één mee te werken aan verschillende opdrachten en offertetrajecten maak je kennis met het vak van adviseur en alles wat daarbij hoort. We gaan op zoek naar jouw kracht en hoe wij die bij PentaRho kunnen vergroten om je zodoende verder op te leiden tot (junior) adviseur.

Samen bouwen we aan jouw toekomst!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken bevlogen en maatschappelijk betrokken collega’s om ons team  aan te vullen. Bij PentaRho omarmen we authenticiteit, teamgeest en ondernemerschap binnen een professionele cultuur.

Vanwege onze verschillende invalshoeken zoeken wij enerzijds naar trainees met een onderwijskundige, bestuurskundige of vergelijkbare achtergrond en anderzijds naar trainees met een technische, bouwkundige en/of financiële achtergrond. En verder:

  • heb je een hbo+ of universitaire opleiding afgerond;
  • ben je geïnteresseerd in de publieke sector;
  • durf je verantwoordelijkheid te nemen;
  • ben je communicatief vaardig en kun je jezelf goed tot uiting brengen in zowel woord als geschrift;
  • ben je proactief en ga je op zoek naar werk, stilzitten is niks voor jou.

Over ons

PentaRho is het enige adviesbureau in Nederland dat expertise op het gebied van huisvesting, organisatieontwikkeling, onderwijsvernieuwingen en financiering combineert. Dat maakt ons uniek!

PentaRho ondersteunt opdrachtgevers bij hun organisatie- en/of huisvestingsvraagstukken, bij het waarmaken van hun ambities op elk beleidsterrein en bij een duurzame ontwikkeling van de organisatie. Wij werken vanuit onze kernwaarden vertrouwen, verbinden en ontwikkelen. Belangrijk voor onze opdrachtgevers, maar zeker ook voor onze medewerkers. Wij vinden het erg belangrijk dat de sfeer op de werkvloer goed is en plezier in het werk voorop staat.

Voor meer informatie over onze projecten en advieswerkzaamheden, op het gebied van huisvesting, financiering en organisatieontwikkeling, verwijzen wij je graag naar onze website. 

Maak jij het verschil?

Spreekt bovenstaande jou aan, dan nodigen we je uit om te solliciteren via de website Traineeworden.nl. Mocht je nog specifiek vragen hebben over het traineeship bij PentaRho, neem dan contact op met Sandra van Hunen.