Huisvestingsadvies

Een goed huisvestingsadvies bij Penta Rho begint altijd met het ontwikkelen van een duidelijke visie. Waar wilt u heen met de organisatie? Wat zijn doelen en ambities? En in hoeverre past de huidige of gewenste huisvesting bij deze visie? De adviseurs van PentaRho ondersteunen bij het ontwikkelen en aanscherpen van deze visie voor uw organisatie. Ook adviseren we over het vervolgtraject. Hoe vertalen we die heldere visie naar ruimte in praktische zin? Zodat u uw maatschappelijke doelstellingen op het gebied van onderwijs, zorg, kinderopvang en -welzijn kunt realiseren.

Breed gedragen visie, duidelijk concept

Misschien heeft u al een duidelijke visie voor uw organisatie of bent u juist nog zoekende. In beide gevallen begint de adviseur van Penta Rho na de eerste kennismaking met het vormgeven en vaststellen van die visie voor uw organisatie. We houden rekening met alle aspecten die de visie bepalen en bewaken de kaders. Zo komen we met elkaar tot een breed gedragen concept voor uw organisatie. 

Van concept naar Programma van Eisen

Als de visie eenduidig en helder is en de kaders bepaald zijn, gaan we aan de slag met het Programma van Eisen. Op basis van alle wensen en eisen zorgen de adviseurs van Penta Rho voor de juiste vertaalslag. Met als resultaat een Programma van Eisen, waarin de richting wordt vastgelegd en juridische randvoorwaarden invulling krijgen.

Praktische invulling van de ruimte

Zodra het Programma van Eisen is ingevuld en afgerond, komen de ruimte en het gebouw zelf weer in beeld. Met een visie, concept en Programma van Eisen hebben we een volledig beeld over het eindresultaat. Onze adviseurs geven samen met u verder invulling aan de praktische uitwerking voor het gebouw. Waar komt wat om alle doelen te realiseren? Dankzij de zorgvuldige en stapsgewijze aanpak in het voortraject, realiseren we met elkaar een volledig, overzichtelijk, haalbaar en breed gedragen huisvestingsadvies voor uw organisatie. Van initiatieffase tot en met realisatie richt Penta Rho zich op het maken van heldere keuzes. Gezamenlijke beslissingen die bijdragen aan de visie en doelstellingen van uw organisatie.

Enthousiast?

Wil jij samen met ons bouwen aan een duurzame toekomst? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief met cv. Deze kun je mailen naar [email protected], t.a.v. Sandra van Hunen of via de knop 'Solliciteer'. Ook als je nog vragen hebt, horen we dat graag.

Enkele projecten
Met ruimte om te zijn.

Nieuws, blogs
en actualiteiten.

Wilt u op de hoogte blijven?

Abonneer u dan op onze nieuwsbrief om niks te missen.

Scroll naar boven