Home / Over ons

ruimte om te zijn

PentaRho is een landelijk opererend adviesbureau op het gebied van Ruimte, HuisvestingOrganisatieontwikkeling en financiering. Huisvesting, organisatieontwikkeling en financiering zijn niet los van elkaar te zien en daarom hebben wij deze expertises gebundeld in één bureau. Dat is uniek in Nederland!

Uw vraagstuk wordt altijd vanuit de verschillende invalshoeken benaderd. Of het nu gaat om ruimtelijk beleid, huisvesting, samenwerking of onderwijsvernieuwing, u krijgt maximale ondersteuning bij het maken van haalbare én betaalbare keuzes. De adviseurs van PentaRho zijn gericht op een plezierige en constructieve samenwerking met alle betrokkenen in een project. Doel is om samen met betrokkenen toe te werken naar een goed en gedragen eindresultaat.

Het gaat bij PentaRho niet alleen over organisaties en gebouwen, maar vooral over mensen, klein en groot, die in gebouwen wonen, werken en/of leren. PentaRho wil een waardevolle bijdrage leveren aan hun toekomst en aan het bereiken van doelen met de organisatie, waarbij vastgoed een middel kan zijn om (onderwijs)inhoudelijke/maatschappelijke doelen te realiseren. Dat is waar ruimte om te zijn voor staat!

Opdrachtgevers waarderen onze transparante en persoonlijke aanpak, betrokkenheid, durf om vernieuwend te denken en resultaatgerichtheid.

In oktober 2020 vieren wij ons 15-jarig bestaan. 15 jaar waarin wij vele prachtige projecten hebben uitgevoerd. Ook vandaag de dag staan wij steeds met heldere en bruikbare adviezen voor u klaar, zodat u uw ambities waar kunt maken!

Benieuwd naar onze adviseurs? Bekijk dan ons enthousiaste team.