Jan Rath

Jan Rath

Jan Rath is een gedreven, energieke en resultaatgerichte bestuurder. Op een verbindende, betrokken en ontwikkelingsgerichte manier, ondersteunt hij mensen en organisaties om het beste uit zichzelf te halen.

In de overtuiging dat goed onderwijs ervoor kan zorgen dat mensen mee kunnen doen in de samenleving, keuzes kunnen maken en zelf een bijdrage kunnen leveren, zet hij de brede talentontwikkeling van elke leerling centraal. Om dit te bereiken, is vertrouwen in de kracht en groei van mensen essentieel. Mensen maken het verschil. Hun groei, vitaliteit en bevlogenheid bepalen het succes van de leerlingen en van de onderwijsorganisatie.

Mijn doel is om, samen met anderen, op een integere en dienstbare wijze een bijdrage te leveren aan een rechtvaardige samenleving.

In januari 2020 heeft Jan zich verbonden aan PentaRho. Hij ondersteunt onderwijsorganisaties (PO en VO) bijvoorbeeld met het formuleren en realiseren van strategisch HR beleid (talentontwikkeling, talentmanagement inclusief werving en selectie). Tevens staat hij open voor interim-opdrachten als bestuurder.