Home / portfolio / Evaluatie beheer & exploitatie multifunctionele accommodaties

Kenmerken
  • MFA’s
  • beheer & exploitatie
  • start november 2017
  • lopend project
Evaluatie beheer & exploitatie multifunctionele accommodaties

Voor twee multifunctionele accommodaties, De Rietborgh en Het Kleurrijk, evalueert PentaRho de afspraken op het gebied van het beheer en de exploitatie.

In beide MFA’s hebben we te maken met veel verschillende partners. Bij dit soort ingewikkelde constructies is het af en toe nodig om de afspraken tegen het licht te houden. Sommige afspraken zijn verwaterd, een aantal zaken is niet goed geregeld en er is geen goed beeld meer van alle verantwoordelijkheden, onder andere door personeelswisselingen bij de verschillende partners.

Met de adviezen van PentaRho kom je in complexe situaties echt een stap verder.

Als Pro8 complexe situaties wil aanpakken, denken we al snel aan PentaRho. Ten eerste om de ervaren en deskundige adviseurs. Ten tweede omdat PentaRho verschillende disciplines in huis heeft, waardoor ze een totaalpakket aanbieden. Ze nemen zowel de financiële, organisatorische als juridische aspecten mee in hun adviezen met als doel het beheer en de exploitatie beter te regelen.

Met alle betrokken partners hebben we voor PentaRho gekozen. Hun objectieve blik helpt ons om stap voor stap alles weer helder in beeld te krijgen. Marieke communiceert duidelijk en komt afspraken altijd na. Het werk dat PentaRho levert is gedegen en ze luisteren goed naar onze wensen. De samenwerking is daardoor bijzonder prettig.