Home / portfolio / Interim vastgoedbeheer gemeente Amsterdam

Kenmerken
  • vastgoedbeheer
  • start juni 2015
  • gereed maart 2017
Interim vastgoedbeheer gemeente Amsterdam

Op de afdeling vastgoed van de gemeente Amsterdam is Peter van Heerde begonnen als interim vastgoedbeheerder voor het rayon Noord/Centrum Amsterdam. Vervolgens werkte hij voor de deelportefeuille Welzijn, Maatschappelijke diensten en Zorg. Hier vervulde hij op interim basis de functie van assetmanager voor 50 panden.

Peter is een heel prettig, rustig persoon. Hij overziet het geheel, werkt zelfstandig en informeert mij als manager op de juiste momenten. Peter voerde het management over de 50 panden, van contractvorming tot technisch beheer. Daarnaast ondersteunde hij ons bij het vormgeven van het nieuwe team, de nieuwe functies en de werkprocessen. Ik heb veel aan zijn ervaring bij andere organisaties gehad.

Peter van Heerde heeft veel kennis van vastgoed en is precies degene die wij op deze plek nodig hadden.

Vastgoedbeheer is heel divers. Een assetmanager houdt zich bezig met contractmanagement, brandveiligheid, optimaal beheer, vergunningen maar ook bijvoorbeeld klimaatonderzoek. Peter heeft ontzettend veel kennis en ervaring op het gebied van vastgoed en fungeerde voor ons als een vast en volwaardig teamlid.