Home / portfolio / Interim beleidsmedewerker HRM bij Stroomm

Kenmerken
  • basisonderwijs
  • hr-adviseur
  • procesbegeleiding
  • gestart april 2018
  • afgerond
Interim beleidsmedewerker HRM bij Stroomm

Onder Stroomm vallen 15 openbare basisscholen in Sint-Michielsgestel, Boxtel, Haaren, Vught, Maasdriel en Zaltbommel. Na het vertrek van onze HR-adviseur hadden we snel iemand nodig. Via via kregen we de naam van Dave Leijser van PentaRho toegespeeld.

PentaRho kennen we vanuit de trajecten ‘procesbegeleiding leerlingendaling’ in de regio en hun betrokkenheid bij IHP’s voor verschillende gemeenten waar wij werkzaam zijn. De adviseurs werken zorgvuldig en snel, en ze denken echt me je mee. Bovendien zijn ze echt in staat om partijen aan elkaar te verbinden.

Dave heeft in zijn rol als interim HR-adviseur zich snel alle ins en outs van onze organisatie eigen gemaakt en alle voorkomende HR-werkzaamheden opgepakt. Hij is ons gezicht naar buiten, monitort HR-processen, maakt managementrapportages en is betrokken bij het formatiebeleid. Hij is bovendien een prettig en deskundig gesprekspartner voor de directies van onze scholen.

‘De naam PentaRho heeft bij Stroomm absoluut een positieve associatie. Ook bij deze interim-opdracht door Dave wordt dit beeld weer bevestigd.’’

Een belangrijke bijdrage heeft hij geleverd aan het vinden van een nieuwe arbodienst, de implementatie ervan en de bijbehorende afspraken. De nieuwe afspraken zijn meer gericht op eigen regie en duurzame inzetbaarheid. Veel waardering heb ik voor zijn rol in het bewustwordingsproces hiervan richting directeuren. Met als resultaat dat het ziekteverzuim in onze organisatie verder is gedaald.

drs. Esmée Smit, College van Bestuur