Schoolapp-po

 

Downloaden
  • google-play-badge
Schoolapp-po

Maak kennis met de Schoolapp-po; hét communicatiemiddel tussen school en ouders.

Goede communicatie tussen school en thuis wordt vaak als complex en ingewikkeld ervaren. Soms verzandt communicatie in de hoeveelheid aan middelen (e-mails, nieuwsbrieven, de website, mailings, brieven en zelfs WhatsApp). Met als gevolg dat ouders belangrijke informatie mogelijk niet meekrijgen. Met de Schoolapp-po is dat verleden tijd. PentaRho heeft in samenwerking met Simplix de Schoolapp-po ontwikkeld. De Schoolapp-po is dé app voor basisscholen waarmee u snel en gemakkelijk met ouders communiceert.

De Schoolapp-po is gemakkelijk in gebruik en aantrekkelijk voor school én thuis. Hij is ontwikkeld door mensen uit de dagelijkse onderwijspraktijk in nauwe samenwerking met potentiële gebruikers. Een belangrijk voordeel is dat u gebruik maakt van de middelen die zich in uw school al lang bewezen hebben. Het is dus niet nodig zaken dubbel of beter te gaan doen. Via de Schoolapp-po zorgt u dat alle informatie voor ouders direct vindbaar is.

Alles binnen handbereik

De Schoolapp-po brengt alle cruciale zaken op het gebied van oudercommunicatie samen binnen één simpele en overzichtelijke app:

  • met één druk op de knop alle vrije dagen in beeld
  • overzicht van de dagen waarop de gymlessen zijn
  • alle schoolactiviteiten op een rijtje
  • uniek: kinderen afmelden (ziekte, tandartsbezoek etc.) via een paar klikken
  • fotoalbum (door leerkrachten rechtstreeks ín de app te plaatsen)
  • snelkoppeling naar de schoolwebsite
  • direct de meest recente nieuwsbrief in beeld

Pushmeldingen

Beste ouders, groep 5 gaat morgen naar het bos en door de regen van gisteren is het behoorlijk modderig. Denkt u aan laarzen en oude kleding voor uw zoon/dochter?

Een leerkracht kan een dergelijke mededeling versturen via de app. De ouders van de betreffende groep ontvangen een pushmelding. Doeltreffender dan een mailtje, makkelijker dan een telefoontje, adequater dan een vraag via de kinderen en professioneler dan een WhatsApp berichtje!

Kosten, meer informatie en aanmelden

Het is gelukt de kosten voor deze app heel laag te houden. In het eerste jaar betaalt u eenmalige installatiekosten (100 euro). Per maand bedragen de kosten voor gebruik en ondersteuning 20 euro. Een abonnement loopt per schooljaar.

Wilt u meer informatie en/of uw school aanmelden? Kijk dan een op de site www.schoolapp-po.nl,  neem contact op met  Lizelot of mail naar schoolapp-po@pentarho.nl.