Vacature directiesecretaresse/projectassistent (m/v)

Vacature directiesecretaresse/projectassistent (m/v)

Ben jij die doortastende, proactieve directiesecretaresse/projectassistent met flair? Integer, organisatorisch sterk en schakel je makkelijk tussen de verschillende disciplines in onze dynamische organisatie? Weet je op een diplomatieke manier de hoofd- van bijzaken te onderscheiden? Dan komen wij graag in contact met jou!

PentaRho is een landelijk opererend adviesbureau op het gebied van organisatieontwikkeling, huisvesting en financiering. Wij ondersteunen maatschappelijke organisaties, vooral onderwijs- en zorgorganisaties en gemeenten, bij het waarmaken van hun ambities en het organiseren en creëren van ‘ruimte om te zijn’. Het PentaRho-team bestaat uit 25 enthousiaste medewerkers en groeit nog steeds.

Ruimte om te zijn!

Wat ga je doen?
Jij bent het aanspreekpunt voor onze MT-leden. Je ondersteunt het management om operationeel te kunnen functioneren. Je biedt hen de juiste secretariële ondersteuning op het terrein van agendabeheer en voert correspondentie (per e-mail en telefonisch).
Daarnaast ondersteun je het management praktisch in de uitvoering van hun projecten; je bent proactief en houdt de planning scherp in de gaten. Je ontzorgt hen voornamelijk doordat je voorwerk doet en de doorlooptijden bewaakt.

Je bent als directiesecretaresse/projectassistent samen met je 2 collega-secretaresses gezamenlijk verantwoordelijk voor alle secretariaatswerkzaamheden.

Wat bieden wij?
Een leuke baan waarin je jezelf nog verder kunt ontwikkelen en een bijdrage kunt leveren aan de verdere professionalisering van ons bedrijf! Al naar gelang je ervaring, ambities en capaciteit kun je steeds meer taken op je nemen. Wij stimuleren een proactieve houding. Naast een marktconform salaris en een zelfstandige baan bieden wij jou ook een team van enthousiaste collega’s.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken kandidaten die zich thuis voelen in een informele, platte organisatie en die stressbestendig zijn. Je bent representatief en hebt flair. Op doortastende wijze weet jij hoe je zaken moet aanpakken en regelen. Je bent secuur en houdt ervan gestructureerd en planmatig te werken; je weet overzicht te houden en weet waar de prioriteiten liggen. Je bent flexibel ingesteld en kan goed met werkdruk omgaan. We vragen je om flexibel om te gaan met je tijd.

Wij zoeken iemand voor 24 – 32 uur per week. Je hebt een opleiding afgerond op hbo-niveau en bent woonachtig in de omgeving van Apeldoorn. Je beheerst de Nederlandse taal perfect en bent enthousiast en vrolijk. Ook wil je graag je steentje bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de organisatie. Uitstekende kennis van MS Office (Word en Excel) is een vereiste.

Kernactiviteiten

  • agendabeheer;
  • complexe afspraken maken met meerdere mensen (op directieniveau);
  • projectassistentie in projecten op het gebied van werkgroepen, verslaglegging, administratie en het uitvoeren van actiepunten.

Geïnteresseerd?
Wij ontvangen jouw motivatiebrief met cv graag vóór maandag 16 december 2019. Deze kun je mailen naar info@pentarho.nl, t.a.v. Sandra van Hunen, met als onderwerp ‘vacature directiesecretaresse’.

Acquisitie door uitzend- en detacheringsbureaus wordt niet op prijs gesteld.