Workshop andere schooltijden

Workshop andere schooltijden
Ziet u als een berg op tegen het aanpassen van de schooltijden? Volg dan onze workshop!

Ouders, werkgevers en maatschappelijke instellingen verwachten in toenemende mate van scholen dat zij zich gaan heroriënteren op de schooltijden. Veel scholen worstelen echter met de praktische gevolgen van het aanpassen van de schooltijden.

Misschien stelt u zichzelf ook wel de volgende vragen:

  • Welke keuzemogelijkheden zijn er en wat zijn de voor- en nadelen?
  • Welk model past het beste bij onze situatie?
  • Wat zijn voor onze school de personele en financiële consequenties?
  • Hoe ziet een nieuw rooster er dan uit?

In de workshop ‘andere schooltijden’ krijgt u antwoord op uw vragen. U gaat concreet aan de slag met uw eigen situatie. De opgedane kennis kunt u direct toepassen in uw eigen school(organisatie).

Programma

In het eerste deel van de workshop komen de verschillende modellen aan bod. De deelnemers maken een keuze voor een model en bespreken de voor- en nadelen voor de eigen situatie. In het tweede deel gaat u concreet aan de slag met uw eigen situatie. U neemt onder andere de financiële en personele consequenties voor uw school onder de loep.

De workshop wordt gegeven door Ronald de Bie. Ronald heeft als schooldirecteur en adviseur jarenlange ervaring in het ontwikkelen van vernieuwende schooltijden binnen schoolorganisaties.

Incompany

De workshop kan ook incompany worden gegeven. U krijgt een programma op maat, afgestemd op uw eigen onderwijspraktijk. Wij komen graag naar u toe voor een vrijblijvende kennismaking.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over onze workshops?  Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 055 538 66 90 of mail naar info@pentarho.nl.