Workshop fusietrajecten

Workshop fusietrajecten in het PO
Heeft u binnenkort te maken met een fusie binnen uw organisatie? Vraagt u zich of hoe een fusieproces het meest kansrijk vormgegeven kan worden? Volg dan de workshop ‘fusietrajecten in het primair onderwijs’!

Door het zoeken naar oplossingen voor krimp/leerlingendaling en door het zo effectief mogelijk organiseren van scholen, hebben veel schoolbesturen op dit moment te maken met fusietrajecten. Voor veel schoolbesturen en scholen is dit een complexe, intensieve periode met veel impact voor alle betrokkenen in en rondom de school.

Misschien stelt u zichzelf ook wel de volgende vragen:

  • Met welke formaliteiten hebben wij te maken bij ons fusieproces?
  • Welke stappen moeten wij op welk moment ondernemen?
  • Hoe zorg ik ervoor dat er een traject wordt gevolgd dat passend is bij onze situatie?
  • Welke rollen zijn er binnen het fusieproces, waar liggen verantwoordelijkheden?

In deze workshop krijgt u antwoord op uw vragen. U gaat concreet aan de slag met uw eigen situatie. De opgedane kennis kunt u direct toepassen in uw eigen organisatie.

De workshop wordt gegeven door Ronald de Bie. Ronald heeft als schooldirecteur en adviseur jarenlange ervaring in het begeleiden van fusietrajecten.

Incompany

De workshop kan incompany worden gegeven. U krijgt een programma op maat, afgestemd op uw eigen onderwijspraktijk.


Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze workshops?  Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 055 538 66 90 of per mail: info@pentarho.nl Wij komen graag naar u toe voor een vrijblijvende kennismaking.