Wilhelminaschool krijgt nieuw gebouw voor 6,5 miljoen euro

De Wilhelminaschool is een van de Doetinchemse basisscholen die groeit. De school is gedateerd en barst inmiddels uit haar voegen. De teamkamer, het speellokaal en de hal worden al ingezet, naast de twee units met leslokalen. De Wilhelminaschool vormt samen met kinderopvang Twinkel een kindcentrum.

Wilhelminaschool krijgt nieuw gebouw voor 6,5 miljoen euro

Omdat het nieuwe kindcentrum op de plek van de huidige school wordt gerealiseerd, zullen de school en de kinderopvang een jaar lang elders gehuisvest worden. De zoektocht naar tijdelijke huisvesting is in volle gang.

PentaRho begeleidt de De Wilhelminaschool bij het gehele proces, vanaf de initiatief- & definitiefase tot en met de nazorgfase na oplevering van de toekomstbestendige en moderne nieuwbouw.
Het bouwheerschap is na afronding van de definitiefase door de gemeente overgedragen aan het schoolbestuur.

Draag jij ook graag een steentje bij aan dit soort projecten? Kijk dan eens op onze vacaturepagina.
Wij zoeken nog enthousiaste professionals (adviseurs en bouwprojectmanagers) die ons team komen versterken.

Voor meer achtergrondinformatie over dit project en het gesprek met Erik Lammers (directeur-bestuurder),
zie ook onderstaande animatie en het artikel in De Gelderlander.


Verhuizing Wooldhuis een stap dichterbij

15 februari 2023

De verhuizing voor de cliënten van Het Wooldhuis in Heino komt een stap dichterbij! Op donderdag 19 januari en op donderdag 2 februari vonden respectievelijk de opleveringen van fase 1 en 2 plaats.

Penta Rho is vernieuwd!

07 februari 2023

Misschien heeft u ons al rond zien rijden in onze nieuw bestickerde auto’s? De afgelopen weken lieten we de buitenwereld al beetje bij beetje kennismaken met het nieuwe logo van Penta Rho. Maar niet alleen het logo is vernieuwd, ook de complete huisstijl en website zijn onder handen genomen. Vandaag lanceren we het nieuwe Penta Rho officieel. Wij zijn klaar om gezien te worden!

Scroll naar boven