Vastgoedbeleid

Als kinderopvangorganisatie bent u afhankelijk van de vraag en beweging in de markt. Dit maakt het lastig om de langetermijnstrategie voor uw organisatie en uw vastgoed te bepalen. Toch is het belangrijk om gefundeerde strategische (vastgoed)keuzes te kunnen maken. Een aanzienlijk deel van de lasten van een onderneming (gemiddeld 15%) bestaat namelijk uit huisvestingskosten. De adviseurs van Penta Rho adviseren u graag.

Strategisch huisvestingsplan

Veel kinderopvangorganisaties worstelen geregeld met vragen zoals: gaan we voor eigendom of huur van een pand? Op welke locaties gaan we aanbod verzorgen? Hoe zorgen we dat we flexibiliteit behouden als het gaat om huisvesting? Welke bouw- en huurbedragen zijn reëel? Een strategisch en toekomstbestendig huisvestingsplan geeft antwoord op al deze vragen.

Onze adviseurs helpen u graag bij het opstellen van strategisch vastgoedbeleid. Aan de hand van een interactief proces bepalen we eerst de bestuurlijke kaders voor het plan. Met andere woorden: welke visie heeft u op de huisvesting van uw kindcentra, nu en in de toekomst? Per locatie werken we een aantal objectieve criteria uit, zoals voedingsgebied en technische staat van het pand, en schetsen wij een beeld van de omgeving en de concurrentie. Het totaaloverzicht van alle locaties geeft u houvast bij de te maken strategische keuzes als: afstoten of handhaven, uitbreiden of inkrimpen, onderhoud intensiveren of niet?

Contact opnemen met één van onze adviseurs?

Therry Eenkhoorn

Onze aanpak is objectief, deskundig en volledig op maat. Wilt u meer over dit thema te weten komen? Wij komen graag met u in contact. Therry Eenkhoorn is de adviseur die u moet hebben.

Contact opnemen met één van onze adviseurs?

Floor Lensing

Onze aanpak is objectief, deskundig en volledig op maat. Wilt u meer over dit thema te weten komen? Wij komen graag met u in contact. Floor Lensing is de adviseur die u moet hebben.

Contact opnemen met één van onze adviseurs?

Valerie Boon

Onze aanpak is objectief, deskundig en volledig op maat. Wilt u meer over dit thema te weten komen? Wij komen graag met u in contact. Valerie Boon is de adviseur die u moet hebben.

Enkele projecten
Met ruimte om te zijn.

Wilt u op de hoogte blijven?

Abonneer u dan op onze nieuwsbrief om niks te missen.

Scroll naar boven