Markten

Penta Rho is actief binnen de publieke sector. Wij zetten onze expertise in voor onderwijs, overheid, kinderopvang, zorg en welzijn. Weten wat er speelt en daar actief op handelen is één van onze kerncompetenties. De adviseurs van Penta Rho weten wat er binnen uw werkgebied speelt. Op het gebied van ontwikkelingen en op het gebied van actuele wet- en regelgeving. Dankzij de brede inzetbaarheid denken de adviseurs van Penta Rho op een creatieve manier met u mee. We weten welke mogelijkheden er zijn en benutten die ook. Vanuit heldere visie werken we met elkaar aan het doel voor uw organisatie. Hoe kunnen we daar concreet invulling aan geven?

Nieuws, blogs
en actualiteiten.

Persoonlijk

Persoonlijk

Penta Rho werkt vanuit de persoonlijke benadering. U krijgt altijd advies op maat op het gebied van huisvesting, organisatieontwikkeling en financiering.

Ervaren

Ervaren

Onze adviseurs hebben samen meer dan honderd jaar ervaring. Dat geeft vertrouwen. Ons portfolio geeft alvast een goede eerste indruk van de projecten die wij begeleid hebben.

Betrokken

Betrokken

Als sparringpartner voelen wij ons sterk betrokken bij onze opdrachtgevers. Samen met u werken wij aan het verbeteren van uw dienstverlening en creëren we ruimte om te zijn.

Werken bij Penta Rho? Bekijk nu onze vacatures >

Scroll naar boven