Kinderopvang

De invulling van kinderopvang krijgt steeds meer aandacht. Het kind is hierbij gebaat, omdat het van jongs af aan gevolgd en ondersteund wordt. De adviseurs van Penta Rho houden zich met verschillende vraagstukken in de kinderopvang bezig. Zo ondersteunen we bij het optimaal invullen van de kinderopvang. Wilt u kinderopvang in eigen beheer gaan doen? Dan onderzoeken we de haalbaarheid en bepalen we samen met u de visie. Ook denken we mee over het beheer en de exploitatie van de huisvesting en een allesomvattend vastgoedbeleid en adviseren we bij de ontwikkeling van integrale kindcentra en het opstellen van een Handboek Kindcentrum. We combineren een flexibele inzet van vierkante meters met de GGD-regelgeving voor binnen- en buitenruimten van kinderopvang. En zorgen voor een stapsgewijze en zorgvuldige voorbereiding van optimale invulling van kinderopvang.

Nieuws, blogs
en actualiteiten.

Persoonlijk

Persoonlijk

Penta Rho werkt vanuit de persoonlijke benadering. U krijgt altijd advies op maat op het gebied van huisvesting, organisatieontwikkeling en financiering.

Ervaren

Ervaren

Onze adviseurs hebben samen meer dan honderd jaar ervaring. Dat geeft vertrouwen. Ons portfolio geeft alvast een goede eerste indruk van de projecten die wij begeleid hebben.

Betrokken

Betrokken

Als sparringpartner voelen wij ons sterk betrokken bij onze opdrachtgevers. Samen met u werken wij aan het verbeteren van uw dienstverlening en creëren we ruimte om te zijn.

Werken bij Penta Rho? Bekijk nu onze vacatures >

Scroll naar boven