Proces-/ projectmanagement

Een school, integraal kindcentrum, zorginstelling of andere maatschappelijke voorziening bouwen of verbouwen is geen kleinigheid. Daar komt heel wat bij kijken. Het is bovendien vaak moeilijk om iemand binnen de organisatie vrij te maken dit te organiseren en is niet altijd de juiste expertise in huis. Schakel in zo’n geval een professionele projectmanager van Penta Rho in. De bouwprojectmanager ondersteunt en ontzorgt tijdens het gehele proces, van de initiatieffase (conceptmanagement) tot en met de realisatie en nazorgfase (bouwmanagement). Op deze manier wordt uw project op tijd, binnen het budget en binnen de door u gestelde kaders gerealiseerd.

Procesmanagement ontzorgt

Een bouwproces begint met een goed plan. Want hoe beter het projectplan, des te beter het bouwproces verloopt. Of het nu gaat over nieuwbouw, renovatie of revitalisering, onze adviseurs bewaken uw belangen en nemen u als opdrachtgever mee in het gehele proces. Van ontwikkeling, voorbereiding, realisatie, de nazorg en het en beheer tot en met nazorg; u stuurt op hoofdzaken. Als ervaren projectmanager zorgen wij ervoor dat u op het juiste moment de juiste keuzes maakt. Wij maken tijdens het proces gebruik van de GOTIK-methode, een kernachtige manier om de aspecten Geld, Organisatie, Tijd, Informatie en Kwaliteit te beheersen.

Slim aanbesteden en risicomanagement

Door slim aan te besteden krijgt u maximaal resultaat uit het beschikbare budget. De selectie van de architect, adviseurs en aannemer nemen wij u uit handen. Wij verzorgen de aanbesteding op een wijze die past bij de opgave, de regels en uw inkoopbeleid. U kunt erop vertrouwen dat gewerkt wordt met partijen die het beste bij uw project passen. Op deze manier worden uw ambities maximaal gerealiseerd. Ook op het gebied van risicomanagement kunnen de adviseurs van Penta Rho een steen bijdragen. Op gestructureerde wijze brengen wij risico’s in kaart, kwantificeren deze en stellen maatregelen op.

Van ambitie naar bouwproject

Loopt u rond met de wens om een nieuwe school, een nieuw IKC, een nieuw zorggebouw of een andere maatschappelijke voorziening te bouwen? Wilt u verduurzamen, een Frisse School creëren, circulair bouwen? Of droomt u over hoe uw gebouw verbouwd zou moeten worden? Dan moet er een haalbaar en betaalbaar projectplan komen. Wij brengen de total cost of ownership in kaart, stellen een Programma van Eisen vast en helpen u graag om van die ambitie een daadwerkelijk bouwproject te maken. Afhankelijk van uw vraag selecteren wij de projectmanager die het beste bij uw project past. De ‘klik’ leidt immers tot een optimaal resultaat.

Contact opnemen met één van onze adviseurs?

Peter van Heerde

Onze aanpak is objectief, deskundig en volledig op maat. Wilt u meer over dit thema te weten komen? Wij komen graag met u in contact. Peter van Heerde is de adviseur die u moet hebben.

Contact opnemen met één van onze adviseurs?

Therry Eenkhoorn

Onze aanpak is objectief, deskundig en volledig op maat. Wilt u meer over dit thema te weten komen? Wij komen graag met u in contact. Therry Eenkhoorn is de adviseur die u moet hebben.

Contact opnemen met één van onze adviseurs?

Patricia Osseweijer

Onze aanpak is objectief, deskundig en volledig op maat. Wilt u meer over dit thema te weten komen? Wij komen graag met u in contact. Patricia van Hest - Osseweijer is de adviseur die u moet hebben.

Enkele projecten
Met ruimte om te zijn.

Wilt u op de hoogte blijven?

Abonneer u dan op onze nieuwsbrief om niks te missen.

Scroll naar boven