Zorg en welzijn

Zorgbehoevende ouderen die langer thuis blijven wonen, brengen voor u als zorgverlener specifieke uitdagingen met zich mee. En ook de verschillende zorgindicaties brengen verschillende wensen en behoeften voor huisvesting met zich mee. Bij Penta Rho zien we huisvesting veel breder dan alleen een verzameling stenen. Met de juiste visie en het bijbehorende zorgconcept kunt u met uw huisvesting optimaal invulling geven aan uw organisatiedoelstellingen. Dat kan voor zowel nieuwbouw als bestaande gebouwen. De adviseurs van Penta Rho zijn er om u hierbij te ondersteunen.

Samen geven we vorm aan het volledige proces. Dat begint bij het ontwikkelen van de visie. Hoe wilt u omgaan met zorgvragen voor intramurale zorg? Welke invloed hebben de kortere verblijftijden van uw cliënten op het huisvestingsaanbod van uw zorginstelling? En hoe blijft er flexibiliteit in de huisvesting als er wijzigingen in wet- en regelgeving worden doorgevoerd? Voorbeelden van onderwerpen die de adviseurs van Penta Rho met u bespreken. We stellen kritische vragen, zullen veel spiegelen en denken mee over creatieve zorgconcepten. Welke scenario’s zijn mogelijk? En welke scenario’s zijn haalbaar? We bewaken daarbij de juridische en financiële kaders, zodat we met een zorgvuldig en stapsgewijs plan het gewenste eindresultaat behalen

Nieuws, blogs
en actualiteiten.

Persoonlijk

Persoonlijk

Penta Rho werkt vanuit de persoonlijke benadering. U krijgt altijd advies op maat op het gebied van huisvesting, organisatieontwikkeling en financiering.

Ervaren

Ervaren

Onze adviseurs hebben samen meer dan honderd jaar ervaring. Dat geeft vertrouwen. Ons portfolio geeft alvast een goede eerste indruk van de projecten die wij begeleid hebben.

Betrokken

Betrokken

Als sparringpartner voelen wij ons sterk betrokken bij onze opdrachtgevers. Samen met u werken wij aan het verbeteren van uw dienstverlening en creëren we ruimte om te zijn.

Werken bij Penta Rho? Bekijk nu onze vacatures >

Scroll naar boven