Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wat gebeurt er op het gebied van huisvesting? Financiering? En organisatieontwikkeling? Op deze pagina verzamelen we nieuws en blogs, van binnen en buiten onze organisatie. Zo blijft u altijd op de hoogte.

'Ik wil altijd opnieuw kunnen beginnen'

15 september 2023

Jan Roelofs, een van de sterkhouders van Penta Rho, wordt onderworpen aan een diepte-interview. Waarbij hij na de eerste vraag het gehele gesprek overneemt.

Penta Rho nu ook in Rotterdam

08 september 2023

Vanaf 1 september is het nieuwe kantoor van Penta Rho aan de Jacques Dutilhweg 471 operationeel. Met een glimlach van oor tot oor vertellen Peter van Heerde en Patricia Osseweijer meer over deze uitbreiding in het westen van het land.

Eerste kleurrijke stenen Daltonschool Eloy zijn gelegd!

06 juli 2023

Start bouw Daltonschool Eloy officieel van start. Vorige week werden de eerste stenen gelegd door leerlingen van de basisschool en door kinderen van Fris! Kinderdagverblijven. Uiteraard werd deze feestelijke aangelegenheid gevierd samen met buurtbewoners en ouders.

10 tips voor het succesvol invoeren van andere schooltijden

25 mei 2023

Meer dan de helft van alle basisscholen werkt op dit moment met een ander schooltijdenmodel dan het traditionele model. Dat blijkt uit cijfers van DUO. Veel scholen oriënteren zich bovendien op de mogelijkheden om over te stappen op andere schooltijden.

Een traineeship bij Penta Rho

03 mei 2023

Het veelzijdige karakter van Penta Rho heeft mij de kans gegeven om te ontdekken wat ik wil en wat ik leuk vind.

Scroll naar boven