Werken bij Penta Rho

Ben jij bevlogen over huisvesting en organisatieontwikkeling? Voel jij je thuis bij de kernwaarden vertrouwen, verbinden en ontwikkelen? En wil jij je graag verder verdiepen in het advieswerk voor onderwijsinstellingen, gemeentes, zorg- en welzijnsorganisaties? Dan is Penta Rho de ideale werkplek voor jou!

Bij Penta Rho maak je deel uit van het team gedreven professionals met elk hun eigen expertises. Samen werken wij hard om de ambities van onze klanten waar te maken. We zijn altijd op zoek naar talentvolle en gemotiveerde hbo’ers en wo’ers die ons team kunnen versterken.

Wij geloven in een uniek individu en geven iedereen gelijke kansen. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond in de breedste zin van het woord dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaat een goede samenwerking en komen wij nog beter tot ons recht.

Vacatures

Project assistent/Directie-assistent

Ben jij onze vernieuwende, ambitieuze multitask-talent? Heb jij uitstekende organisatorische vaardigheden en ben je er klaar voor om het verschil te maken in een dynamische omgeving? Wij geven jou dé ideale uitdaging om ons te ondersteunen, ons te inspireren en onze organisatie verder te brengen.

Adviseur huisvestingsadvies & organisatieontwikkeling

Ben jij die authentieke en verbindende professional die als (ervaren) adviseur op het snijvlak van huisvestingsadvies en organisatieontwikkeling blijvende maatschappelijke waarde wil realiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waarom kiezen voor Penta Rho?

Uitdagende opdrachten

Uitdagende opdrachten

Leuke collega's

Leuke collega's

Zelf ontplooiing

Zelf ontplooiing

Goede werk/ privé balans

Goede werk/ privé balans

Goed salaris

Goed salaris

Veelgestelde
vragen

Wanneer we jouw sollicitatie binnen hebben, nemen we zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen twee weken contact met je op. Als er een match lijkt te zijn, maken we een afspraak om kennis te maken. Vervolgens plannen we, bij enthousiasme aan beide kanten, een vervolgafspraak in. Is ook deze afspraak een succes, dan gaan we het hebben over jouw arbeidscontract en heten we je zo snel mogelijk welkom binnen ons team.

Jazeker! We zijn altijd op zoek naar talentvolle en gemotiveerde hbo’ers en wo’ers die ons team kunnen versterken. Stuur je cv met motivatie naar [email protected] en we nemen zo snel mogelijk contact metje op.

Als adviseur werk je bij de klant, soms op kantoor én heb je de flexibiliteit om thuis te werken. Ons kantoor is open en transparant met flexibele werkplekken. We vinden het belangrijk om samen aan de grote tafel te lunchen zodat iedereen kan ontspannen en we over andere dingen dan werk kunnen praten. Er is altijd ruimte om te zijn! Ons kantoor in Apeldoorn is op een gunstige plek, vlakbij de snelweg, gevestigd.

Bij Penta Rho werk je in een team van ongeveer dertig authentieke professionals. Wij doen ons werk met veel passie en energie. Medewerkers van Penta Rho zijn bevlogen professionals die (mee)groeien, zich blijven ontwikkelen en van betekenis zijn. Er is ruimte voor ondernemerschap en eigenaarschap, waarbij onze kernwaarden vertrouwen, verbinden en ontwikkelen centraal staan. Ontmoet alvast het team op onze teampagina.

Leuk dat je ons hebt gevonden in je zoektocht naar een stageplek. We hebben geen vaste vacature voor een stageplek, maar er is bij ons altijd ruimte voor ontwikkeling. We gaan graag in gesprek en zijn benieuwd naar jouw ideeën. Neem contact op met Sandra van Hunen via 055-538 66 90 of [email protected].

De gegevens die je op stuurt bij jouw sollicitatie, gebruiken we alleen voor jouw sollicitatie naar de betreffende functie. Zodra de functie waar je op reageert, ingevuld is door jou of iemand anders, verwijderen we jouw gegevens. Als je reageert op de ‘open sollicitatie’ houden we je gegevens ongeveer 6 maanden in beheer. Wil je tussentijds je gegevens laten verwijderen, dan kan dat door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 055-538 66 90.

Jouw toekomstige collega's

Benieuwd wie je toekomstige collega's zijn? Bekijk ze allemaal hier.

Jeanet Minks

Jeanet Minks

Peter van Heerde

Peter van Heerde

Floor Lensing

Floor Lensing

Annet Vieveen

Annet Vieveen

Neem contact op

Wil je solliciteren, een open sollicitatie sturen of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze functies, bedrijfscultuur en voordelen van Penta Rho als werkgever.

Enkele projecten
Met ruimte om te zijn.

Scroll naar boven