Overheid

Als gemeente heeft u de rol om optimaal invulling te geven aan de huisvesting van maatschappelijke organisaties. Bij Penta Rho bieden we de ondersteuning voor een goede invulling van die rol. We ondersteunen bij het ontwikkelen van visieplannen, we voeren scenario-onderzoeken uit en we gaan op zoek naar innovatieve en creatieve oplossingen voor actuele vraagstukken. Daarnaast bieden we praktische ondersteuning, bijvoorbeeld bij het schrijven van een Programma van Eisen en bij het opstellen van huurovereenkomsten en samenwerkingscontracten. Onderwijs, kinderopvang, zorg- en welzijnsorganisaties kennen hun eigen vraagstukken en regelgeving. De adviseurs van Penta Rho hebben ervaring binnen de verschillende werkgebieden en zijn uw sparringpartner bij uiteenlopende vraagstukken. Betrokken en betrouwbaar.

Nieuws, blogs
en actualiteiten.

Persoonlijk

Persoonlijk

Penta Rho werkt vanuit de persoonlijke benadering. U krijgt altijd advies op maat op het gebied van huisvesting, organisatieontwikkeling en financiering.

Ervaren

Ervaren

Onze adviseurs hebben samen meer dan honderd jaar ervaring. Dat geeft vertrouwen. Ons portfolio geeft alvast een goede eerste indruk van de projecten die wij begeleid hebben.

Betrokken

Betrokken

Als sparringpartner voelen wij ons sterk betrokken bij onze opdrachtgevers. Samen met u werken wij aan het verbeteren van uw dienstverlening en creëren we ruimte om te zijn.

Werken bij Penta Rho? Bekijk nu onze vacatures >

Scroll naar boven