Onderwijs

Uitdagingen in het onderwijs zijn er genoeg. Of het nu gaat om andere schooltijden, taakbeleid, beheer en exploitatie, fusies, werving en selectie, doordecentralisatie of bestuurlijke vraagstukken: Penta Rho denkt graag met u mee over haalbare oplossingen. Onze adviseurs kennen de weg in het onderwijs. Zij hebben vaak zelf gewerkt als directeur of bestuurder. Elk vraagstuk begint met een analyse van de huidige en gewenste situatie. Vandaar uit werken wij altijd met een duidelijk stappenplan en een reële tijdsplanning. We zetten vervolgens de stappen om tot een heldere uitvoering met duidelijke kaders te komen. Met elkaar werken we gezamenlijk verder aan beter en mooier onderwijs voor uw organisatie.

Nieuws, blogs
en actualiteiten.

Persoonlijk

Persoonlijk

Penta Rho werkt vanuit de persoonlijke benadering. U krijgt altijd advies op maat op het gebied van huisvesting, organisatieontwikkeling en financiering.

Ervaren

Ervaren

Onze adviseurs hebben samen meer dan honderd jaar ervaring. Dat geeft vertrouwen. Ons portfolio geeft alvast een goede eerste indruk van de projecten die wij begeleid hebben.

Betrokken

Betrokken

Als sparringpartner voelen wij ons sterk betrokken bij onze opdrachtgevers. Samen met u werken wij aan het verbeteren van uw dienstverlening en creëren we ruimte om te zijn.

Werken bij Penta Rho? Bekijk nu onze vacatures >

Scroll naar boven