Interim-management

Zoekt u een tijdelijke directeur voor uw school? Of een interim bestuurder voor uw organisatie? Een interim-medewerker bij uw gemeente? Heeft u een tijdelijke opdracht waarvoor de kennis ontbreekt? Penta Rho kan u helpen aan een goede interim-manager passend bij uw vraag. Met de interim-managers van Penta Rho haalt u de juiste kennis in huis. Zij hebben jarenlange ervaring opgedaan in het onderwijs, bij de overheid, in de kinderopvang en bij zorg- en welzijnsorganisaties. Hun werkwijze kenmerkt zich als professioneel, visiegericht en verbindend.

Focus op uw organisatiedoelen

Onze interim-adviseurs zijn gedreven om de door u gestelde doelen te bereiken. Samen met u formuleren we een plan van aanpak en maken we afspraken over verantwoording en terugkoppeling. Zo weet u wat u kunt verwachten en waar u op kunt sturen. Wij werken altijd op basis van vertrouwen van de mensen in de organisatie. Als het nodig is creëren we eerst rust in de organisatie. We durven anders te denken en brengen mensen in uw organisatie op ideeën. Op deze manier krijgt de organisatie en het team weer nieuw perspectief voor de toekomst.

Rust in de organisatie

De adviseurs van Penta Rho denken sterk vanuit de dagelijkse praktijk en kunnen dit vertalen naar strategische interventies. Zowel op tactisch als strategisch niveau denken we mee. Interim-management is ons op het lijf geschreven. Wij zorgen voor rust in uw organisatie. Of het nu gaat om een vraagstuk op het gebied van huisvesting of organisatieontwikkeling, wij hebben de juiste adviseur met de juiste expertise in huis. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Interim-schooldirecteuren
  • Interim Hoofd Onderwijshuisvesting
  • Interim Hoofd Zorgvastgoed
  • Interim-functies op facilitair gebied
  • Interim-beleidsmedewerkers bij de gemeente
Contact opnemen met één van onze adviseurs?

Jeanet Minks

Onze aanpak is objectief, deskundig en volledig op maat. Wilt u meer over dit thema te weten komen? Wij komen graag met u in contact. Jeanet Minks is de adviseur die u moet hebben.

Contact opnemen met één van onze adviseurs?

Peter van Heerde

Onze aanpak is objectief, deskundig en volledig op maat. Wilt u meer over dit thema te weten komen? Wij komen graag met u in contact. Peter van Heerde is de adviseur die u moet hebben.

Contact opnemen met één van onze adviseurs?

Marieke Stevering-Rutten

Onze aanpak is objectief, deskundig en volledig op maat. Wilt u meer over dit thema te weten komen? Wij komen graag met u in contact. Marieke Stevering-Rutten is de adviseur die u moet hebben.

Enkele projecten
Met ruimte om te zijn.

Wilt u op de hoogte blijven?

Abonneer u dan op onze nieuwsbrief om niks te missen.

Scroll naar boven