Organisatieontwikkeling

Hoe geeft u vorm aan de ontwikkelingen binnen uw organisatie in de publieke sector? De adviseurs van Penta Rho ondersteunen u hierbij. Of het nu gaat om het invulling geven aan taakbeleid, het invoeren van andere schooltijden of om fusies van scholen. Bij Penta Rho kennen we het onderwijs en de bijbehorende verandertrajecten. Maar ook binnen overheidsinstanties en kinderopvangorganisaties weten we de weg. We adviseren onder andere op het gebied van verandermanagement, de samenwerking tussen onderwijs en kinderopvang, bestuurlijke vraagstukken en werving en selectie. We zijn uw sparringpartner, interim-manager en/of externe adviseur en werken met u samen om tot een optimale invulling te komen.

Persoonlijk

Persoonlijk

Penta Rho werkt vanuit de persoonlijke benadering. U krijgt altijd advies op maat op het gebied van huisvesting, organisatieontwikkeling en financiering.

Ervaren

Ervaren

Onze adviseurs hebben samen meer dan honderd jaar ervaring. Dat geeft vertrouwen. Ons portfolio geeft alvast een goede eerste indruk van de projecten die wij begeleid hebben.

Betrokken

Betrokken

Als sparringpartner voelen wij ons sterk betrokken bij onze opdrachtgevers. Samen met u werken wij aan het verbeteren van uw dienstverlening en creëren we ruimte om te zijn.

Nieuws, blogs
en actualiteiten.

Wilt u op de hoogte blijven?

Abonneer u dan op onze nieuwsbrief om niks te missen.

Scroll naar boven