Huisvestingsadvies

Om maatschappelijke doelstellingen op het gebied van onderwijs, kinderopvang, sociaal beleid, cultuur of zorg en welzijn te kunnen realiseren, heeft u de juiste huisvesting nodig. Goed huisvestingsadvies begint met de vraag: past uw huisvesting nog wel bij uw visie? Ons motto is: inhoud voorop! Huisvesting betekent meer dan alleen een stapel stenen. Met huisvesting kunt u uw organisatieconcept en -visie zichtbaar maken. Penta Rho biedt daarbij ondersteuning. Wij helpen met het formuleren van het vraagstuk, denken mee en adviseren over de beste oplossingen voor de gewenste (duurzame) situatie.

Daarnaast voeren we haalbaarheidsonderzoeken uit, denken we mee over beheer en exploitatie, over de inrichting, stellen we een Programma van Eisen op en begeleiden we de benodigde bouw- en ontwikkeltrajecten. Waar het gaat om een verduurzamingsvraagstuk houden wij rekening met actuele wet- en regelgeving, waaronder het Programma van Eisen Frisse Scholen, We kijken naar het aspect circulair en flexibel bouwen en maken een quickscan ten behoeve van mogelijke verduurzaamheidstoepassingen. Zo wordt met een frisse en creatieve blik toekomstbestendige huisvesting gerealiseerd en creëren we samen met u ruimte om te zijn.

Persoonlijk

Persoonlijk

Penta Rho werkt vanuit de persoonlijke benadering. U krijgt altijd advies op maat op het gebied van huisvesting, organisatieontwikkeling en financiering.

Ervaren

Ervaren

Onze adviseurs hebben samen meer dan honderd jaar ervaring. Dat geeft vertrouwen. Ons portfolio geeft alvast een goede eerste indruk van de projecten die wij begeleid hebben.

Betrokken

Betrokken

Als sparringpartner voelen wij ons sterk betrokken bij onze opdrachtgevers. Samen met u werken wij aan het verbeteren van uw dienstverlening en creëren we ruimte om te zijn.

Enkele projecten
Met ruimte om te zijn.

Scroll naar boven