De integrale aanpak van Penta Rho

Onze integrale aanpak van elk uniek vraagstuk op het gebied van huisvestingsadvies, organisatieontwikkeling en financiering maakt ons uniek in Nederland. Het zijn de pijlers die voor ons vrijwel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Daarom adviseren wij u niet alleen binnen een specifieke pijler, maar krijgt u een breder advies. Het begint met het helder krijgen van de visie en van daaruit werken we stap voor stap verder. Zo zorgen we er samen voor dat ieders individuele kwaliteiten optimaal ontwikkeld en benut kunnen worden en creëren we ook voor uw organisatie ruimte om te zijn.

Persoonlijk

Persoonlijk

Penta Rho werkt vanuit de persoonlijke benadering. U krijgt altijd advies op maat op het gebied van huisvesting, organisatieontwikkeling en financiering.

Ervaren

Ervaren

Onze adviseurs hebben samen meer dan honderd jaar ervaring. Dat geeft vertrouwen. Ons portfolio geeft alvast een goede eerste indruk van de projecten die wij begeleid hebben.

Betrokken

Betrokken

Als sparringpartner voelen wij ons sterk betrokken bij onze opdrachtgevers. Samen met u werken wij aan het verbeteren van uw dienstverlening en creëren we ruimte om te zijn.

Enkele projecten
Met ruimte om te zijn.

Scroll naar boven