Vastgoedstrategie

Effectief vastgoedbeheer begint met inzicht in prestaties. Om goed te kunnen sturen op uw vastgoed is het belangrijk voor u als schoolbestuur, overheidsinstantie, kinderopvang, zorginstelling of welzijnsorganisatie om uw vastgoedportefeuille goed in beeld te hebben. Of het nu gaat om eigen eigendom of huur. Zijn de kosten en opbrengsten nog in balans? Hoe zijn de bezettingsprognoses voor de komende jaren? Welke panden zijn van strategische waarde en welke niet? De vastgoedadviseurs van Penta Rho helpen u alle benodigde informatie boven tafel te krijgen, zodat u de juiste keuzes voor de toekomst kunt maken.

Strategische partner

Wilt u verhuren, verbouwen, uitbreiden of nieuwbouwen? Is er een wijziging in beleid en moet de stip op de horizon opnieuw bepaald worden? Hoe gaat u om met uw huisvesting of vastgoed in relatie tot groei of juist krimp? Heeft u een financieringsvraagstuk, met betrekking tot eigen of vreemd vermogen? Of wilt u advies op het gebied van doordecentralisatie? Penta Rho is uw strategische partner. Wij voeren haalbaarheidsonderzoeken uit en stellen integrale, strategische en lange termijn vastgoedplannen voor u op.

Rekenmodel voor vastgoedbeheer

Efficiënt en effectief vastgoedbeheer begint met inzicht in de resultaten van uw vastgoed. Ook belangrijk zijn gegevens voor benchmark: hoe verhouden de exploitatiekosten van verschillende gebouwen zich tot elkaar en tot de landelijke gemiddelden? Dit leidt vaak tot verrassende inzichten. Kostenbesparingen zijn vrijwel altijd mogelijk. Penta Rho heeft een rekenmodel ontwikkeld voor analyse van maatschappelijk vastgoed. Dit rekenmodel geeft inzicht in de prestaties van uw vastgoed.

Vastgoedmanagement op maat

Met een goede analyse van uw vastgoed heeft u de troef in handen voor een goed onderbouwd strategisch vastgoedbeleid. De adviseurs van Penta Rho ondersteunen u graag bij het voorbereiden en opstellen van vastgoedbeheer. Onze aanpak is objectief, deskundig en volledig op maat. Ook kunnen we op interim-basis uw vastgoed managen.

Contact opnemen met één van onze adviseurs?

Bert Kampman

Onze aanpak is objectief, deskundig en volledig op maat. Wilt u meer over dit thema te weten komen? Wij komen graag met u in contact. Bert Kampman is de adviseur die u moet hebben.

Enkele projecten
Met ruimte om te zijn.

Wilt u op de hoogte blijven?

Abonneer u dan op onze nieuwsbrief om niks te missen.

Scroll naar boven