Bestuurlijke vraagstukken

Als bestuurder krijgt u te maken met ingewikkelde vraagstukken op het gebied van organisatorische veranderingen, de aansturing van uw organisatie en samenwerkingsmogelijkheden. Complexe trajecten met grote gevolgen voor alle betrokkenen. Zoekt u ondersteuning om te komen tot nieuw perspectief voor de toekomst, schakel dan de adviseurs van Penta Rho in.

Van vraagstuk naar concreet plan

Wellicht loopt u als bestuurder rond met vragen als: wat is ons marktaandeel nu en in de toekomst? Kunnen we het alleen of moeten we onze krachten bundelen? Hoe kunnen we samenwerking tussen (school)besturen goed organiseren? Op welke manier behouden we de werkgelegenheid in de regio? En lossen we het tekort aan personeel op? 

Bij al deze thema’s kunt u gebruik maken van onze expertise op het gebied van beleid en goed bestuur. Uw strategische keuzes vertalen we naar een concreet plan van aanpak. Alle organisatorische, juridische, financiële en personele aspecten worden daarin meegenomen.

Professionalisering van onderwijsbestuur

Goed onderwijsbestuur bevordert de kwaliteit van het onderwijs in uw organisatie. Als bestuurder moet u kunnen aantonen dat u uw zaken op orde heeft. Op die manier geeft u ook de professionals in uw organisatie de ruimte zich verder te ontwikkelen. Onze adviseurs ondersteunen u graag bij dit onderwerp.

Ook adviseren wij op het gebied van organisatiestrategie, organisatiestructuur, fusies en ontvlechting, taakbeleid, andere schooltijden en over de samenwerking met kinderopvang en de vorming van integrale kindcentra. De adviseurs van Penta Rho zijn bekend in onderwijsland en volgen de laatste ontwikkelingen op de voet. Wij bekijken vraagstukken vanuit verschillende perspectieven en geven advies op maat.

Contact opnemen met één van onze adviseurs?

Fred Ruijling

Onze aanpak is objectief, deskundig en volledig op maat. Wilt u meer over dit thema te weten komen? Wij komen graag met u in contact. Fred Ruijling is de adviseur die u moet hebben.

Contact opnemen met één van onze adviseurs?

Eric Lippold

Onze aanpak is objectief, deskundig en volledig op maat. Wilt u meer over dit thema te weten komen? Wij komen graag met u in contact. Eric Lippold is de adviseur die u moet hebben.

Enkele projecten
Met ruimte om te zijn.

Wilt u op de hoogte blijven?

Abonneer u dan op onze nieuwsbrief om niks te missen.

Scroll naar boven