Inrichting

Penta Rho begeleidt u bij het realiseren van nieuwbouw en verbouwplannen. Hier hoort ook, als dat gewenst is, het inrichtingsproces bij. De adviseurs van Penta Rho denken graag met u mee over een inrichting die past bij uw toekomstige organisatie, de manier van werken die u voor ogen heeft en het concept en de visie die bepaald zijn. Zo werken we naar een vertaling van uw doelen en een uitstraling en beleving die past bij de behoeften van de gebruikers en bezoekers.

Inrichtingsproces

Bij het inrichten van een gebouw komt heel wat kijken. De adviseurs van Penta Rho begeleiden u graag. Van concept tot realisatie. We kijken hoe bedrijfsprocessen geoptimaliseerd kunnen worden door middel van inrichting en streven naar efficiency. Dit doen we door te sturen op een optimaal gebruik van elke vierkante meter. Ook nemen we altijd het facilitair oogpunt, duurzame oplossingen en een circulaire werkwijze in ogenschouw. Het komt bijvoorbeeld voor dat meubilair, opnieuw gestoffeerd, prima hergebruikt kan worden. Dit past binnen een milieubewuste en toekomstgerichte organisatie.

In de vorm van een Programma van Eisen maken de adviseurs van Penta Rho de vertaalslag van uw visie naar een inrichtingsconcept. Dit PvE vormt het uitgangspunt voor de interieurarchitect.

Contact opnemen met één van onze adviseurs?

Therry Eenkhoorn

Onze aanpak is objectief, deskundig en volledig op maat. Wilt u meer over dit thema te weten komen? Wij komen graag met u in contact. Therry Eenkhoorn is de adviseur die u moet hebben.

Contact opnemen met één van onze adviseurs?

Valerie Boon

Onze aanpak is objectief, deskundig en volledig op maat. Wilt u meer over dit thema te weten komen? Wij komen graag met u in contact. Valerie Boon is de adviseur die u moet hebben.

Enkele projecten
Met ruimte om te zijn.

Wilt u op de hoogte blijven?

Abonneer u dan op onze nieuwsbrief om niks te missen.

Scroll naar boven