Haalbaarheidsonderzoeken kinderopvang

Kinderopvang is veelgevraagd. Bij de meeste kinderopvangorganisaties gelden lange wachttijden. Ouders komen hierdoor in de problemen, moeten beroep doen op bijvoorbeeld grootouders of gaan minder werken. Voor scholen biedt het mogelijkheden. De adviseurs van PentaRho denken graag met u mee over de verdere invulling. Wij zijn op de hoogte van de richtlijnen die gelden voor kinderopvang, regelgeving vanuit de GGD voor de huisvesting en zijn ervaren in het commercieel samenbrengen van onderwijs en kinderopvang.

Haalbaarheid toetsen

Middels haalbaarheidsonderzoeken brengen wij in kaart wat de financiële consequenties van de kinderopvang plannen zijn. Zowel inhoudelijk als praktisch komt er heel wat kijken bij het aanbieden van kinderopvang. Wordt de kinderopvang in eigen beheer aangeboden of komt er een samenwerking tussen verschillende partijen? Wat heb je nodig voor kinderopvang? En wat betekent het voor de bestaande ruimte? Of is er nieuwbouwbudget via de gemeente? Welke invulling krijgt deze nieuwbouw dan?

Zowel op het gebied van huisvesting als financiering en organisatie is PentaRho uw partner om de bedrijfsmatige haalbaarheid te toetsen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wanneer de haalbaarheidsonderzoeken afgerond zijn, zorgt PentaRho voor een juiste overdracht. Een samenwerkingspartner neemt het stokje van de uitvoering vervolgens over.

Enthousiast?

Wil jij samen met ons bouwen aan een duurzame toekomst? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief met cv. Deze kun je mailen naar [email protected], t.a.v. Sandra van Hunen of via de knop 'Solliciteer'. Ook als je nog vragen hebt, horen we dat graag.

Enkele projecten
Met ruimte om te zijn.

Nieuws, blogs
en actualiteiten.

Wilt u op de hoogte blijven?

Abonneer u dan op onze nieuwsbrief om niks te missen.

Scroll naar boven