Over Penta Rho

Penta Rho bestaat uit een team van authentieke professionals die organisaties ondersteunen bij duurzame ontwikkeling en het realiseren van blijvende maatschappelijke waarde. Op elk beleidsterrein en bij elk uniek organisatie- en/of huisvestingsvraagstuk bouwen wij samen met u aan duurzame en toekomstbestendige oplossingen en maken wij uw ambities waar. Altijd met oog voor gebruikers, personeel en overige stakeholders.

Ruimte om te zijn

Doordat vertrouwen bij ons voorop staat, zorgen wij vanuit de verbinding tussen mens en organisatie voor ruimte om te zijn, zodat ieders individuele kwaliteiten optimaal ontwikkeld en benut kunnen worden. Dit geldt ook voor onze bevlogen professionals die zich blijven ontwikkelen binnen een professionele cultuur, waarin onder andere authenticiteit, eigenaarschap en ondernemerschap centraal staan. Mentorschap, intervisies en de inzet van multidisciplinaire teams dragen hieraan bij.

Onze integrale aanpak van elk uniek vraagstuk op het gebied van Ruimte, Huisvesting en/of Organisatieontwikkeling maakt ons uniek in Nederland! Binnen onze organisatiestructuur zijn de lijntjes kort en helder: een manier van communiceren die wij ook graag in onze projecten toepassen. Als sparringpartner voelen wij ons sterk betrokken bij onze opdrachtgevers. Stakeholders worden op tijd en op een transparantie manier van informatie voorzien.

Persoonlijk

Persoonlijk

Penta Rho werkt vanuit de persoonlijke benadering. U krijgt altijd advies op maat op het gebied van huisvesting, organisatieontwikkeling en financiering.

Ervaren

Ervaren

Onze adviseurs hebben samen meer dan honderd jaar ervaring. Dat geeft vertrouwen. Ons portfolio geeft alvast een goede eerste indruk van de projecten die wij begeleid hebben.

Betrokken

Betrokken

Als sparringpartner voelen wij ons sterk betrokken bij onze opdrachtgevers. Samen met u werken wij aan het verbeteren van uw dienstverlening en creëren we ruimte om te zijn.

Enkele projecten
Met ruimte om te zijn.

Wilt u op de hoogte blijven?

Abonneer u dan op onze nieuwsbrief om niks te missen.

Scroll naar boven