Workshops & evenementen

Kennis is er om te delen. Dat is onze overtuiging. We delen onze kennis en ervaring graag met onze klanten. Dit doen we in workshops, masterclasses en bijeenkomsten die veelal praktisch van aard zijn. Tijdens een workshop of masterclass worden tips en handvatten gegeven die direct binnen de organisatie kunnen worden toegepast.

Tijdens de workshops en masterclasses is er ook volop gelegenheid om met collega’s van gedachten te wisselen. Om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Het aanbod wisselt voortdurend. Heeft u wensen voor een in-company training of een workshop op maat over een specifiek onderwerp? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Integraal Kindcentrum

Heeft u binnenkort te maken met ontwikkelingen van uw school richting een Integraal Kindcentrum (IKC)? Vraagt u zich af hoe dit proces het meest kansrijk vormgegeven kan worden? Volg dan de workshop “Integraal Kindcentrum”!

Fusietrajecten in het primair onderwijs

Heeft u binnenkort te maken met een fusie binnen uw organisatie? Vraagt u zich af hoe een fusieproces het meest kansrijk vormgegeven kan worden? Volg dan de workshop “Fusietrajecten in het primair onderwijs”!

Schoolplanontwikkeling

Staat u voor de uitdaging om een nieuw schoolplan te ontwikkelen? Hoe zorgt u ervoor dat het nieuwe plan draagvlak krijgt binnen uw team? Als u voor deze uitdagingen staat, volg dan de workshop “Schoolplanontwikkeling”!

Andere schooltijden

Ziet u als een berg op tegen het aanpassen van de schooltijden? Volg dan onze workshop “Andere schooltijden”!

Mijnschoolkwaliteit

Met “Mijnschoolkwaliteit” bieden wij een school of organisatie alle hulpmiddelen om het kwaliteitsbeleid zelf vorm te geven en daarbij de eigen kwaliteitsdoelen te formuleren, te monitoren en te realiseren. Iedere school of organisatie is anders en dat heeft zijn of haar eigen uitdagingen. Met “Mijnschoolkwaliteit” worden realistische ambities geformuleerd passend bij de eigen visie op kwaliteitszorg.

Oriëntatie op leiderschap

Ben je leerkracht, intern begeleider of bouwcoördinator en wil je de mogelijkheden van een leiderschapsrol verkennen? Door deelname aan de cursus Oriëntatie op leiderschap krijg je zicht op wat leidinggeven inhoudt en op je eigen leiderschapskwaliteiten. Aan het eind van het traject ben je in staat om te bepalen of je een leidinggevende functie in een onderwijsorganisatie ambieert.

Wilt u op de hoogte blijven?

Abonneer u dan op onze nieuwsbrief om niks te missen.

Scroll naar boven