Penta Rho organiseert de workshop 'Adviseur worden iets voor jou?'

Op woensdag 11 oktober organiseren we de workshop 'Adviseur worden iets voor jou?'. De workshop is speciaal voor starters en junioren met 0 - 5 jaar werkervaring.

Penta Rho organiseert de workshop 'Adviseur worden iets voor jou?'
Deze workshop laat je kennismaken met alle facetten van het adviesvak.

Benieuwd of het werk als adviseur voor maatschappelijke organisaties bij jou past? Op woensdag 11 oktober organiseert Penta Rho de workshop “Adviseur worden iets voor jou?”. In deze interactieve workshop ontdek je welke vaardigheden een adviseur nodig heeft, vertellen we meer over het adviesvak door middel van voorbeelden uit de praktijk en ga je zelf met een casus aan de slag. Aan het eind van de middag heb je een goed beeld van wat het adviesvak inhoudt!

Voor wie?

  • Tussen de 0 - 5 jaar werkervaring
  • Universitair denkniveau
  • Nieuwsgierig naar het vak van adviseur

Wanneer en waar?

Woensdag 11 oktober 2023
14.00 - 17.00 uur
Boogschutterstraat 52
7324 BA Apeldoorn

Deelname is gratis. 

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor de workshop. 


Ruimte om [Suzanne] te zijn

26 april 2024

Of het nu gaat om huisvestingsadvies, bestuurlijke samenwerking, onderwijsvernieuwing of personele vraagstukken, de adviseurs van Penta Rho zorgen voor ruimte om te zijn. Wat ze precies doen? En hoe het werken bij Penta Rho bevalt? Dat vertellen ze zelf.

Het woord is aan Jeanet Minks

13 maart 2024

Jeanet werkt sinds 2020 als adviseur bij Penta Rho en richt zich op strategische vraagstukken, met name in het primair onderwijs. Ook is ze actief als interim-directeur en heeft ze al veel scholen mogen ondersteunen. Jeanet vertelt over haar expertises en haar mooiste projecten. 

Een IHP voor schoolgebouwen van de toekomst

28 november 2023

Het recht op goed onderwijs in moderne en passende gebouwen staat centraal in het Integraal Huisvestingsplan (IHP) van de gemeente Apeldoorn. Penta Rho heeft in nauwe samenwerking met de gemeente en alle schoolbesturen een IHP ontwikkeld voor de schoolgebouwen van de toekomst..

Scroll naar boven