Penta Rho organiseert de workshop 'Adviseur worden iets voor jou?'

Op woensdag 11 oktober organiseren we de workshop 'Adviseur worden iets voor jou?'. De workshop is speciaal voor starters en junioren met 0 - 5 jaar werkervaring.

Penta Rho organiseert de workshop 'Adviseur worden iets voor jou?'
Deze workshop laat je kennismaken met alle facetten van het adviesvak.

Benieuwd of het werk als adviseur voor maatschappelijke organisaties bij jou past? Op woensdag 11 oktober organiseert Penta Rho de workshop “Adviseur worden iets voor jou?”. In deze interactieve workshop ontdek je welke vaardigheden een adviseur nodig heeft, vertellen we meer over het adviesvak door middel van voorbeelden uit de praktijk en ga je zelf met een casus aan de slag. Aan het eind van de middag heb je een goed beeld van wat het adviesvak inhoudt!

Voor wie?

  • Tussen de 0 - 5 jaar werkervaring
  • Universitair denkniveau
  • Nieuwsgierig naar het vak van adviseur

Wanneer en waar?

Woensdag 11 oktober 2023
14.00 - 17.00 uur
Boogschutterstraat 52
7324 BA Apeldoorn

Deelname is gratis. 

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor de workshop. 


'Ik wil altijd opnieuw kunnen beginnen'

15 september 2023

Jan Roelofs, een van de sterkhouders van Penta Rho, wordt onderworpen aan een diepte-interview. Waarbij hij na de eerste vraag het gehele gesprek overneemt.

Penta Rho nu ook in Rotterdam

08 september 2023

Vanaf 1 september is het nieuwe kantoor van Penta Rho aan de Jacques Dutilhweg 471 operationeel. Met een glimlach van oor tot oor vertellen Peter van Heerde en Patricia Osseweijer meer over deze uitbreiding in het westen van het land.

Eerste kleurrijke stenen Daltonschool Eloy zijn gelegd!

06 juli 2023

Start bouw Daltonschool Eloy officieel van start. Vorige week werden de eerste stenen gelegd door leerlingen van de basisschool en door kinderen van Fris! Kinderdagverblijven. Uiteraard werd deze feestelijke aangelegenheid gevierd samen met buurtbewoners en ouders.

Scroll naar boven