Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wat gebeurt er op het gebied van huisvesting? Financiering? En organisatieontwikkeling? Op deze pagina verzamelen we nieuws en blogs, van binnen en buiten onze organisatie. Zo blijft u altijd op de hoogte.

Het woord is aan Jeanet Minks

13 maart 2024

Jeanet werkt sinds 2020 als adviseur bij Penta Rho en richt zich op strategische vraagstukken, met name in het primair onderwijs. Ook is ze actief als interim-directeur en heeft ze al veel scholen mogen ondersteunen. Jeanet vertelt over haar expertises en haar mooiste projecten. 

Begin met de eerste steen als je kathedralen wilt bouwen

26 februari 2024

Op 13 mei 2024 organiseert Penta Rho haar eerste congres. Onder het voorzichtige ‘groots denken, maar klein beginnen’, kom je snel uit bij de kathedralen. Je zou het niet zeggen, maar ook deze imposante gebouwen zijn ooit begonnen met leggen van de eerste steen.

Een IHP voor schoolgebouwen van de toekomst

28 november 2023

Het recht op goed onderwijs in moderne en passende gebouwen staat centraal in het Integraal Huisvestingsplan (IHP) van de gemeente Apeldoorn. Penta Rho heeft in nauwe samenwerking met de gemeente en alle schoolbesturen een IHP ontwikkeld voor de schoolgebouwen van de toekomst..

Opnieuw een mijlpaal; nieuwbouw Rosengaerde van start!

02 november 2023

Op woensdag 25 oktober sloegen met veel enthousiasme Margot Seip (bestuurder Rosengaerde), wethouder Andre Schuurman van de gemeente Dalfsen, acquisitiemanager Monique Tetteroo van het Bouwinvest Dutch Healthcare Fund en algemeen directeur Bob Winters van Kuiper Groep op symbolische wijze vier palen in de grond. Namens Rosengaerde is Penta Rho als procesmanager betrokke

Nieuwbouw Wolfert Dalton formeel opgeleverd

26 oktober 2023

Vrijdag 20 oktober 2023 was het eindelijk zo ver; een nieuw schoolgebouw voor het team en de leerlingen van Wolfert Dalton. In 2009 ontstonden al de eerste ideeën en concrete plannen over nieuwbouw.

'Ik wil altijd opnieuw kunnen beginnen'

15 september 2023

Jan Roelofs, een van de sterkhouders van Penta Rho, wordt onderworpen aan een diepte-interview. Waarbij hij na de eerste vraag het gehele gesprek overneemt.

Penta Rho nu ook in Rotterdam

08 september 2023

Vanaf 1 september is het nieuwe kantoor van Penta Rho aan de Jacques Dutilhweg 471 operationeel. Met een glimlach van oor tot oor vertellen Peter van Heerde en Patricia Osseweijer meer over deze uitbreiding in het westen van het land.

Eerste kleurrijke stenen Daltonschool Eloy zijn gelegd!

06 juli 2023

Start bouw Daltonschool Eloy officieel van start. Vorige week werden de eerste stenen gelegd door leerlingen van de basisschool en door kinderen van Fris! Kinderdagverblijven. Uiteraard werd deze feestelijke aangelegenheid gevierd samen met buurtbewoners en ouders.

Scroll naar boven