Ellen van Minnen

Ellen van Minnen

Ellen houdt van dynamiek. Klanten en collega’s waarderen haar om haar kennis van zaken, gecombineerd met haar aanstekelijk enthousiasme en hoge betrokkenheid. Haar drijfveer is om organisaties écht vooruit te helpen. Met haar vlotte en transparante manier van werken houdt ze voortgang in projecten. Na haar studie sociale geografie werkte Ellen als adviseur maatschappelijk vastgoed onder andere voor Vitri (later overgenomen door PentaRho). Vervolgens is Ellen een aantal jaren actief geweest in de welzijnswereld. Als adviseur onderwijs, huisvesting en kinderopvang houdt ze zich bij PentaRho onder meer bezig met programma’s van eisen, beheer- en exploitatievraagstukken, haalbaarheidsonderzoeken en integrale huisvestingsplannen.

Ook ondersteunt Ellen scholen en kinderopvangorganisaties bij de uitwerking van het samenwerkingsconcept binnen een integraal kindcentrum. Ze brengt kansen en mogelijkheden in beeld en zoekt samen met de klant naar een oplossing die bij de mensen en de situatie past.

Projectmatig werken, met een kop en een staart, waarbij ik organisaties écht verder kan helpen. Daar word ik blij van.

Ellen is getrouwd en heeft drie kinderen in de basisschoolleeftijd. Als ze haar gedachten wil ordenen, gaat ze tekenen, schilderen of schrijven aan haar derde kinderboek. Dat helpt haar om de dingen op zijn plek te laten vallen.