Een traineeship bij Penta Rho

Al zeven jaar organiseert Penta Rho in samenspraak met B&T en Infinite Financieel een gezamenlijk traineeship. Een unieke kans voor ambitieuze en talentvolle starters die de publieke sector een warm hart toe dragen. Bij Penta Rho maak je als trainee in tien maanden tijd kennis met het adviesvak en werk je aan uitdagende opdrachten in de wereld van het onderwijs, in gemeenteland en voor zorginstellingen. 

We hebben al een heel aantal collega’s in tien maanden tijd op kunnen leiden tot junior adviseur. Lees hieronder hoe zij het traineeship hebben ervaren.  

 

Het veelzijdige karakter van Penta Rho heeft mij de kans gegeven om te ontdekken wat ik wil en wat ik leuk vind. Dat dit ook nog in een gezellig, open en informeel team kan, maakt het werk nog leuker!                  - Annet

 

 

De overgang van trainee naar junior adviseur voelde voor mij niet echt als een overstap. Tijdens het traineeship bouw je geleidelijk je vaardigheden op en pak je steeds meer dingen op binnen verschillende opdrachten. Op deze manier groei je eigenlijk langzaam in de rol als junior adviseur.                             - Valerie
Ook als trainee krijg je de ruimte om een frisse blik te werpen op opdrachten en om jouw kennis te delen. Allemaal met als doel om samen met collega’s tot een mooi eindresultaat voor de klant te komen.                - Koen

 

Benieuwd naar de vacature? Klik dan hier


Jouw toekomstige collega's

Benieuwd wie je toekomstige collega's zijn? Bekijk ze allemaal hier.

Anneriek Wiegmans

Anneriek Wiegmans

Ronald de Bie

Ronald de Bie

Patricia Osseweijer

Patricia Osseweijer

Eric Lippold

Eric Lippold

Floor Lensing

Floor Lensing

Ruimte om [Suzanne] te zijn

26 april 2024

Of het nu gaat om huisvestingsadvies, bestuurlijke samenwerking, onderwijsvernieuwing of personele vraagstukken, de adviseurs van Penta Rho zorgen voor ruimte om te zijn. Wat ze precies doen? En hoe het werken bij Penta Rho bevalt? Dat vertellen ze zelf.

Het woord is aan Jeanet Minks

13 maart 2024

Jeanet werkt sinds 2020 als adviseur bij Penta Rho en richt zich op strategische vraagstukken, met name in het primair onderwijs. Ook is ze actief als interim-directeur en heeft ze al veel scholen mogen ondersteunen. Jeanet vertelt over haar expertises en haar mooiste projecten. 

Een IHP voor schoolgebouwen van de toekomst

28 november 2023

Het recht op goed onderwijs in moderne en passende gebouwen staat centraal in het Integraal Huisvestingsplan (IHP) van de gemeente Apeldoorn. Penta Rho heeft in nauwe samenwerking met de gemeente en alle schoolbesturen een IHP ontwikkeld voor de schoolgebouwen van de toekomst..

Scroll naar boven