Eerste kleurrijke stenen Daltonschool Eloy zijn gelegd!

Daltonbasisschool Eloy in Ugchelen krijgt een nieuwe school. Vorige week werden de eerste stenen gelegd door leerlingen van de basisschool en door kinderen van Fris! Kinderdagverblijven. Uiteraard werd deze feestelijke aangelegenheid gevierd samen met buurtbewoners en ouders. Wethouder Wenzkowski van de gemeente Apeldoorn hielp mee met het leggen van de kleurrijke stenen.

Eerste kleurrijke stenen Daltonschool Eloy zijn gelegd!

Chantal de Grutter, directeur daltonbasisschool Eloy:

“Wat een mooi moment is dit. Wij zijn blij dat de eerste stenen gelegd zijn en dat de bouw nu van start gaat. Samen met Fris! Kinderdagverblijven komen we in één gebouw. Dat is uiteraard een mooie ontwikkeling. Kinderen die al naar de opvang in ons gebouw gaan, maken zo gaandeweg kennis met onze school. In het nieuwe gebouw komt straks ons daltononderwijs veel meer tot zijn recht, omdat het ontwerp gebaseerd is op onze onderwijsvisie.”

Het bouwproces blijven volgen?

Op de website van Daltonschool Eloy is een speciale nieuwbouwpagina gemaakt. Klik hier voor meer informatie. 


Begin met de eerste steen als je kathedralen wilt bouwen

26 februari 2024

Op 13 mei 2024 organiseert Penta Rho haar eerste congres. Onder het voorzichtige ‘groots denken, maar klein beginnen’, kom je snel uit bij de kathedralen. Je zou het niet zeggen, maar ook deze imposante gebouwen zijn ooit begonnen met leggen van de eerste steen.

Een IHP voor schoolgebouwen van de toekomst

28 november 2023

Het recht op goed onderwijs in moderne en passende gebouwen staat centraal in het Integraal Huisvestingsplan (IHP) van de gemeente Apeldoorn. Penta Rho heeft in nauwe samenwerking met de gemeente en alle schoolbesturen een IHP ontwikkeld voor de schoolgebouwen van de toekomst..

Opnieuw een mijlpaal; nieuwbouw Rosengaerde van start!

02 november 2023

Op woensdag 25 oktober sloegen met veel enthousiasme Margot Seip (bestuurder Rosengaerde), wethouder Andre Schuurman van de gemeente Dalfsen, acquisitiemanager Monique Tetteroo van het Bouwinvest Dutch Healthcare Fund en algemeen directeur Bob Winters van Kuiper Groep op symbolische wijze vier palen in de grond. Namens Rosengaerde is Penta Rho als procesmanager betrokke

Scroll naar boven