Eerste kleurrijke stenen Daltonschool Eloy zijn gelegd!

Daltonbasisschool Eloy in Ugchelen krijgt een nieuwe school. Vorige week werden de eerste stenen gelegd door leerlingen van de basisschool en door kinderen van Fris! Kinderdagverblijven. Uiteraard werd deze feestelijke aangelegenheid gevierd samen met buurtbewoners en ouders. Wethouder Wenzkowski van de gemeente Apeldoorn hielp mee met het leggen van de kleurrijke stenen.

Eerste kleurrijke stenen Daltonschool Eloy zijn gelegd!

Chantal de Grutter, directeur daltonbasisschool Eloy:

“Wat een mooi moment is dit. Wij zijn blij dat de eerste stenen gelegd zijn en dat de bouw nu van start gaat. Samen met Fris! Kinderdagverblijven komen we in één gebouw. Dat is uiteraard een mooie ontwikkeling. Kinderen die al naar de opvang in ons gebouw gaan, maken zo gaandeweg kennis met onze school. In het nieuwe gebouw komt straks ons daltononderwijs veel meer tot zijn recht, omdat het ontwerp gebaseerd is op onze onderwijsvisie.”

Het bouwproces blijven volgen?

Op de website van Daltonschool Eloy is een speciale nieuwbouwpagina gemaakt. Klik hier voor meer informatie. 


Ruimte om [Suzanne] te zijn

26 april 2024

Of het nu gaat om huisvestingsadvies, bestuurlijke samenwerking, onderwijsvernieuwing of personele vraagstukken, de adviseurs van Penta Rho zorgen voor ruimte om te zijn. Wat ze precies doen? En hoe het werken bij Penta Rho bevalt? Dat vertellen ze zelf.

Het woord is aan Jeanet Minks

13 maart 2024

Jeanet werkt sinds 2020 als adviseur bij Penta Rho en richt zich op strategische vraagstukken, met name in het primair onderwijs. Ook is ze actief als interim-directeur en heeft ze al veel scholen mogen ondersteunen. Jeanet vertelt over haar expertises en haar mooiste projecten. 

Een IHP voor schoolgebouwen van de toekomst

28 november 2023

Het recht op goed onderwijs in moderne en passende gebouwen staat centraal in het Integraal Huisvestingsplan (IHP) van de gemeente Apeldoorn. Penta Rho heeft in nauwe samenwerking met de gemeente en alle schoolbesturen een IHP ontwikkeld voor de schoolgebouwen van de toekomst..

Scroll naar boven