Eerste kleurrijke stenen Daltonschool Eloy zijn gelegd!

Daltonbasisschool Eloy in Ugchelen krijgt een nieuwe school. Vorige week werden de eerste stenen gelegd door leerlingen van de basisschool en door kinderen van Fris! Kinderdagverblijven. Uiteraard werd deze feestelijke aangelegenheid gevierd samen met buurtbewoners en ouders. Wethouder Wenzkowski van de gemeente Apeldoorn hielp mee met het leggen van de kleurrijke stenen.

Eerste kleurrijke stenen Daltonschool Eloy zijn gelegd!

Chantal de Grutter, directeur daltonbasisschool Eloy:

“Wat een mooi moment is dit. Wij zijn blij dat de eerste stenen gelegd zijn en dat de bouw nu van start gaat. Samen met Fris! Kinderdagverblijven komen we in één gebouw. Dat is uiteraard een mooie ontwikkeling. Kinderen die al naar de opvang in ons gebouw gaan, maken zo gaandeweg kennis met onze school. In het nieuwe gebouw komt straks ons daltononderwijs veel meer tot zijn recht, omdat het ontwerp gebaseerd is op onze onderwijsvisie.”

Het bouwproces blijven volgen?

Op de website van Daltonschool Eloy is een speciale nieuwbouwpagina gemaakt. Klik hier voor meer informatie. 


'Ik wil altijd opnieuw kunnen beginnen'

15 september 2023

Jan Roelofs, een van de sterkhouders van Penta Rho, wordt onderworpen aan een diepte-interview. Waarbij hij na de eerste vraag het gehele gesprek overneemt.

Penta Rho nu ook in Rotterdam

08 september 2023

Vanaf 1 september is het nieuwe kantoor van Penta Rho aan de Jacques Dutilhweg 471 operationeel. Met een glimlach van oor tot oor vertellen Peter van Heerde en Patricia Osseweijer meer over deze uitbreiding in het westen van het land.

Scroll naar boven