Het woord is aan Jeanet Minks

Jeanet werkt sinds 2020 als adviseur bij Penta Rho en richt zich op strategische vraagstukken, met name in het primair en voortgezet onderwijs. Ook is ze actief als interim-directeur en heeft ze al veel scholen mogen ondersteunen. Jeanet vertelt over haar expertises en haar mooiste projecten. 

In de levendige wereld van het onderwijs ontdek ik mijn meerwaarde in de expertise die ik door de jaren heen heb vergaard. Deze kennis stelt me niet alleen in staat om met vertrouwen uitdagingen aan te gaan, maar ook om innovatieve oplossingen te creëren die écht een verschil maken. Mijn vakgebied, het onderwijs, is niet slechts mijn beroep, maar ook mijn passie. Elke opdracht vormt voor mij een kans om te leren, te groeien en een waardevolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van anderen. Het is een voortdurende ontdekkingsreis waarin ik met enthousiasme deel uitmaak van de dynamiek van leren en bijdraag aan een betere toekomst.

Mooiste project

In mijn wereld van werk draait het niet alleen om wat ik weet, maar vooral om waar mijn hart ligt. Het is als een avontuur, een constant ontdekkingsreis met een palet aan diverse projecten. Er is niet één project dat ik het allermooiste vind. Nee, het is juist de afwisseling die het zo tof maakt.

Toch moet ik bekennen dat er eentje is die eruit springt als de kers op mijn professionele taart: onze leergang oriëntatie op leiderschap. Daar gebeurt iets magisch. Samen met anderen duiken we in de wereld van leiderschapskwaliteiten. Het is geweldig om mensen te zien opbloeien en hun eigen leiderschap te ontdekken. Dat gevoel, elke keer weer, is onbetaalbaar.

Voldoening voor mij is geen checklist van afgeronde projecten of loftuitingen. Het zit 'm in de kleine, krachtige momenten waarop ik zie dat iemand groeit. Dát is waarom ik dit doe. De diversiteit van projecten houdt mijn werk fris en spannend.

Het is geweldig om mensen te zien opbloeien en hun eigen leiderschap te ontdekken. Dat gevoel, elke keer weer, is onbetaalbaar.

Tot slot

Elke project, groot of klein, voegt iets unieks toe aan mijn verhaal. Maar het zijn de momenten van groei bij anderen die mijn werk betekenis geven. Daar voel ik een warmte en voldoening die woorden niet kunnen vangen. En dat herinnert me eraan dat ik op de juiste plek ben.


Een IHP voor schoolgebouwen van de toekomst

28 november 2023

Het recht op goed onderwijs in moderne en passende gebouwen staat centraal in het Integraal Huisvestingsplan (IHP) van de gemeente Apeldoorn. Penta Rho heeft in nauwe samenwerking met de gemeente en alle schoolbesturen een IHP ontwikkeld voor de schoolgebouwen van de toekomst..

Opnieuw een mijlpaal; nieuwbouw Rosengaerde van start!

02 november 2023

Op woensdag 25 oktober sloegen met veel enthousiasme Margot Seip (bestuurder Rosengaerde), wethouder Andre Schuurman van de gemeente Dalfsen, acquisitiemanager Monique Tetteroo van het Bouwinvest Dutch Healthcare Fund en algemeen directeur Bob Winters van Kuiper Groep op symbolische wijze vier palen in de grond. Namens Rosengaerde is Penta Rho als procesmanager betrokke

Nieuwbouw Wolfert Dalton formeel opgeleverd

26 oktober 2023

Vrijdag 20 oktober 2023 was het eindelijk zo ver; een nieuw schoolgebouw voor het team en de leerlingen van Wolfert Dalton. In 2009 ontstonden al de eerste ideeën en concrete plannen over nieuwbouw.

Scroll naar boven