In gesprek met Jan Roelofs

'Ik wil altijd opnieuw kunnen beginnen'

Jan Roelofs, een van de sterkhouders van Penta Rho, wordt onderworpen aan een diepte-interview. Waarbij hij na de eerste vraag het gehele gesprek overneemt.

'Ik wil altijd opnieuw kunnen beginnen'

Voorafgaand aan het gesprek

Op 22 september 2023 nemen wij, zijn collega’s en innige vrinden, afscheid van Jan. Hij wordt dan fulltime boswachter en docent NT2 (Tweedetaalverwerving, Jan is er vol van). Hij stort zich dan op het verfraaien van verfomfaaide krukjes en hij lapt kerstbomen op. Althans, dat denken wij. Het kan ook zijn dat hij gaat wandelen of nog meer werk maakt van zijn Internationale Verhalenmuseum*.

Hoe dan ook, hoogste tijd om Jan het laatste woord te geven, hoogste tijd om zijn verhalen op te tekenen. 


Begin met de eerste steen als je kathedralen wilt bouwen

26 februari 2024

Op 13 mei 2024 organiseert Penta Rho haar eerste congres. Onder het voorzichtige ‘groots denken, maar klein beginnen’, kom je snel uit bij de kathedralen. Je zou het niet zeggen, maar ook deze imposante gebouwen zijn ooit begonnen met leggen van de eerste steen.

Een IHP voor schoolgebouwen van de toekomst

28 november 2023

Het recht op goed onderwijs in moderne en passende gebouwen staat centraal in het Integraal Huisvestingsplan (IHP) van de gemeente Apeldoorn. Penta Rho heeft in nauwe samenwerking met de gemeente en alle schoolbesturen een IHP ontwikkeld voor de schoolgebouwen van de toekomst..

Opnieuw een mijlpaal; nieuwbouw Rosengaerde van start!

02 november 2023

Op woensdag 25 oktober sloegen met veel enthousiasme Margot Seip (bestuurder Rosengaerde), wethouder Andre Schuurman van de gemeente Dalfsen, acquisitiemanager Monique Tetteroo van het Bouwinvest Dutch Healthcare Fund en algemeen directeur Bob Winters van Kuiper Groep op symbolische wijze vier palen in de grond. Namens Rosengaerde is Penta Rho als procesmanager betrokke

Scroll naar boven