In gesprek met Jan Roelofs

'Ik wil altijd opnieuw kunnen beginnen'

Jan Roelofs, een van de sterkhouders van Penta Rho, wordt onderworpen aan een diepte-interview. Waarbij hij na de eerste vraag het gehele gesprek overneemt.

'Ik wil altijd opnieuw kunnen beginnen'

Voorafgaand aan het gesprek

Op 22 september 2023 nemen wij, zijn collega’s en innige vrinden, afscheid van Jan. Hij wordt dan fulltime boswachter en docent NT2 (Tweedetaalverwerving, Jan is er vol van). Hij stort zich dan op het verfraaien van verfomfaaide krukjes en hij lapt kerstbomen op. Althans, dat denken wij. Het kan ook zijn dat hij gaat wandelen of nog meer werk maakt van zijn Internationale Verhalenmuseum*.

Hoe dan ook, hoogste tijd om Jan het laatste woord te geven, hoogste tijd om zijn verhalen op te tekenen. 


Ruimte om [Suzanne] te zijn

26 april 2024

Of het nu gaat om huisvestingsadvies, bestuurlijke samenwerking, onderwijsvernieuwing of personele vraagstukken, de adviseurs van Penta Rho zorgen voor ruimte om te zijn. Wat ze precies doen? En hoe het werken bij Penta Rho bevalt? Dat vertellen ze zelf.

Het woord is aan Jeanet Minks

13 maart 2024

Jeanet werkt sinds 2020 als adviseur bij Penta Rho en richt zich op strategische vraagstukken, met name in het primair onderwijs. Ook is ze actief als interim-directeur en heeft ze al veel scholen mogen ondersteunen. Jeanet vertelt over haar expertises en haar mooiste projecten. 

Een IHP voor schoolgebouwen van de toekomst

28 november 2023

Het recht op goed onderwijs in moderne en passende gebouwen staat centraal in het Integraal Huisvestingsplan (IHP) van de gemeente Apeldoorn. Penta Rho heeft in nauwe samenwerking met de gemeente en alle schoolbesturen een IHP ontwikkeld voor de schoolgebouwen van de toekomst..

Scroll naar boven