In gesprek met Jan Roelofs

'Ik wil altijd opnieuw kunnen beginnen'

Jan Roelofs, een van de sterkhouders van Penta Rho, wordt onderworpen aan een diepte-interview. Waarbij hij na de eerste vraag het gehele gesprek overneemt.

'Ik wil altijd opnieuw kunnen beginnen'

Voorafgaand aan het gesprek

Op 22 september 2023 nemen wij, zijn collega’s en innige vrinden, afscheid van Jan. Hij wordt dan fulltime boswachter en docent NT2 (Tweedetaalverwerving, Jan is er vol van). Hij stort zich dan op het verfraaien van verfomfaaide krukjes en hij lapt kerstbomen op. Althans, dat denken wij. Het kan ook zijn dat hij gaat wandelen of nog meer werk maakt van zijn Internationale Verhalenmuseum*.

Hoe dan ook, hoogste tijd om Jan het laatste woord te geven, hoogste tijd om zijn verhalen op te tekenen. 


Penta Rho nu ook in Rotterdam

08 september 2023

Vanaf 1 september is het nieuwe kantoor van Penta Rho aan de Jacques Dutilhweg 471 operationeel. Met een glimlach van oor tot oor vertellen Peter van Heerde en Patricia Osseweijer meer over deze uitbreiding in het westen van het land.

Eerste kleurrijke stenen Daltonschool Eloy zijn gelegd!

06 juli 2023

Start bouw Daltonschool Eloy officieel van start. Vorige week werden de eerste stenen gelegd door leerlingen van de basisschool en door kinderen van Fris! Kinderdagverblijven. Uiteraard werd deze feestelijke aangelegenheid gevierd samen met buurtbewoners en ouders.

Scroll naar boven