Inschrijving uniek traineeship van start!

Wat ons traineeship uniek maakt? Allereerst het gezamenlijke opleidingsprogramma opgezet door Penta Rho, Infinite Financieel en B&T. Daarnaast maak je bij Penta Rho kennis met onze unieke en uitdagende opdrachten in de wereld van het onderwijs, in gemeenteland en voor zorginstellingen. Dit doe je ‘on-the-job’. Je ondersteunt onze professionals bij lopende en nieuw op te starten projecten. Door vanaf dag één mee te werken aan verschillende opdrachten en offertetrajecten maak je kennis met het vak van adviseur en alles wat daarbij hoort. We gaan op zoek naar jouw kracht en hoe wij die bij Penta Rho kunnen vergroten om je zodoende verder op te leiden tot (junior) adviseur.

Inschrijving uniek traineeship van start!
Samen bouwen we aan jouw toekomst!

Over ons

Penta Rho is het enige adviesbureau in Nederland dat expertises op het gebied van huisvestingsadvies, organisatieontwikkeling, onderwijsvernieuwingen en financiering combineert. Dat maakt ons uniek in Nederland!

Wij werken vanuit onze kernwaarden vertrouwen, verbinden en ontwikkelen. Belangrijk voor onze opdrachtgevers, maar zeker ook voor onze medewerkers! Wij vinden het erg belangrijk dat de sfeer op de werkvloer goed is en het werkplezier voorop staat.

Interesse?

Spreekt bovenstaande jou aan, dan nodigen we je uit om te solliciteren voor 27 mei via de website traineeworden.nl. Op deze website vind je ook meer informatie over het gezamenlijke opleidingsprogramma en opleidingseisen. Mocht je nog vragen hebben over het traineeship bij Penta Rho, neem dan contact op met Sandra van Hunen via 055-5386690 of door te mailen naar [email protected].


Jouw toekomstige collega's

Benieuwd wie je toekomstige collega's zijn? Bekijk ze allemaal hier.

Arjen Verheij

Arjen Verheij

Rinke van de Hoek

Rinke van de Hoek

Koen Fransen

Koen Fransen

Angela Bekedam

Angela Bekedam

Het woord is aan Jeanet Minks

13 maart 2024

Jeanet werkt sinds 2020 als adviseur bij Penta Rho en richt zich op strategische vraagstukken, met name in het primair onderwijs. Ook is ze actief als interim-directeur en heeft ze al veel scholen mogen ondersteunen. Jeanet vertelt over haar expertises en haar mooiste projecten. 

Begin met de eerste steen als je kathedralen wilt bouwen

26 februari 2024

Op 13 mei 2024 organiseert Penta Rho haar eerste congres. Onder het voorzichtige ‘groots denken, maar klein beginnen’, kom je snel uit bij de kathedralen. Je zou het niet zeggen, maar ook deze imposante gebouwen zijn ooit begonnen met leggen van de eerste steen.

Een IHP voor schoolgebouwen van de toekomst

28 november 2023

Het recht op goed onderwijs in moderne en passende gebouwen staat centraal in het Integraal Huisvestingsplan (IHP) van de gemeente Apeldoorn. Penta Rho heeft in nauwe samenwerking met de gemeente en alle schoolbesturen een IHP ontwikkeld voor de schoolgebouwen van de toekomst..

Scroll naar boven