Penta Rho is vernieuwd!

Misschien heeft u ons al rond zien rijden in onze nieuw bestickerde auto’s? De afgelopen weken lieten we de buitenwereld al beetje bij beetje kennismaken met het nieuwe logo van Penta Rho. Maar niet alleen het logo is vernieuwd, ook de complete huisstijl en website zijn onder handen genomen. Vandaag lanceren we het nieuwe Penta Rho officieel. Wij zijn klaar om gezien te worden!

Penta Rho is vernieuwd!

Een nieuwe frisse uitstraling die past bij de koers en ambities die we voor ogen hebben, dat was het uitgangspunt. De nieuwe huisstijl en website laten kwaliteit en expertise zien en zijn gericht op de verschillende doelgroepen en markten waar Penta Rho aan en over adviseert. We namen afscheid van de bruine kleur en omarmden de verschillende blauwkleurige ‘swirls’. Voor de ontwikkeling van het nieuwe Penta Rho werkten we samen met digital agency Nedfinity. Daarnaast richtten we een interne werkgroep op en werden de verschillende achtergronden, meningen en expertises gebundeld om van het af en toe best complexe traject een succes te maken.

Ruimte om te zijn

Deze intensieve samenwerking wierp zijn vruchten af. We zijn maar wat trots op het eindresultaat en merken dat een nieuw uiterlijk niet alleen aan de buiten-, maar ook aan de binnenkant voor frisse energie zorgt. Wat overigens niet verandert is wat we doen, hoe we dat doen én de slogan. Deze blijft zoals hij was: ruimte om te zijn. Een slogan die als een jas past bij wat wij willen uitdragen. Penta Rho biedt een mix aan kennis op het gebied van organisatieontwikkeling, huisvestingsadvies en financiering (of een combinatie - uniek in Nederland!) en ondersteunt organisaties bij duurzame ontwikkeling en het realiseren van blijvende maatschappelijke waarde – altijd met oog voor gebruikers, personeel en overige stakeholders. Het uiteindelijke doel: voor iedereen ruimte om te zijn.

Benieuwd naar het nieuwe Penta Rho?

Wees welkom op onze gloednieuwe site, onze nieuwe plek om te zijn. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op de Portfolio pagina. Hier vindt u de projecten waar wij recentelijk aan gewerkt hebben. Op de pagina Ons team maakt u kennis met onze enthousiaste medewerkers en zowel onder Diensten als Markten treft u de onderwerpen aan waar wij als adviseur, sparringpartner of zelfs interimmer van betekenis kunnen zijn. En houd ook onze LinkedIn pagina in de gaten. Daar gaat u vanaf nu veel van ons zien en horen.


Verhuizing Wooldhuis een stap dichterbij

15 februari 2023

De verhuizing voor de cliënten van Het Wooldhuis in Heino komt een stap dichterbij! Op donderdag 19 januari en op donderdag 2 februari vonden respectievelijk de opleveringen van fase 1 en 2 plaats.

Samenwerkings-overeenkomst Kindcentrum Olst getekend!

15 november 2022

Kindcentrum Olst is weer een stapje dichterbij! Gemeente Olst-Wijhe, De Mare, mijnplein en kinderopvang KOOS tekenden vrijdag 12 november de samenwerkingsovereenkomst met Stichting Maatschappelijk Vastgoed (SMV).

Scroll naar boven