Penta Rho is vernieuwd!

Misschien heeft u ons al rond zien rijden in onze nieuw bestickerde auto’s? De afgelopen weken lieten we de buitenwereld al beetje bij beetje kennismaken met het nieuwe logo van Penta Rho. Maar niet alleen het logo is vernieuwd, ook de complete huisstijl en website zijn onder handen genomen. Vandaag lanceren we het nieuwe Penta Rho officieel. Wij zijn klaar om gezien te worden!

Penta Rho is vernieuwd!

Een nieuwe frisse uitstraling die past bij de koers en ambities die we voor ogen hebben, dat was het uitgangspunt. De nieuwe huisstijl en website laten kwaliteit en expertise zien en zijn gericht op de verschillende doelgroepen en markten waar Penta Rho aan en over adviseert. We namen afscheid van de bruine kleur en omarmden de verschillende blauwkleurige ‘swirls’. Voor de ontwikkeling van het nieuwe Penta Rho werkten we samen met digital agency Nedfinity. Daarnaast richtten we een interne werkgroep op en werden de verschillende achtergronden, meningen en expertises gebundeld om van het af en toe best complexe traject een succes te maken.

Ruimte om te zijn

Deze intensieve samenwerking wierp zijn vruchten af. We zijn maar wat trots op het eindresultaat en merken dat een nieuw uiterlijk niet alleen aan de buiten-, maar ook aan de binnenkant voor frisse energie zorgt. Wat overigens niet verandert is wat we doen, hoe we dat doen én de slogan. Deze blijft zoals hij was: ruimte om te zijn. Een slogan die als een jas past bij wat wij willen uitdragen. Penta Rho biedt een mix aan kennis op het gebied van organisatieontwikkeling, huisvestingsadvies en financiering (of een combinatie - uniek in Nederland!) en ondersteunt organisaties bij duurzame ontwikkeling en het realiseren van blijvende maatschappelijke waarde – altijd met oog voor gebruikers, personeel en overige stakeholders. Het uiteindelijke doel: voor iedereen ruimte om te zijn.

Benieuwd naar het nieuwe Penta Rho?

Wees welkom op onze gloednieuwe site, onze nieuwe plek om te zijn. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op de Portfolio pagina. Hier vindt u de projecten waar wij recentelijk aan gewerkt hebben. Op de pagina Ons team maakt u kennis met onze enthousiaste medewerkers en zowel onder Diensten als Markten treft u de onderwerpen aan waar wij als adviseur, sparringpartner of zelfs interimmer van betekenis kunnen zijn. En houd ook onze LinkedIn pagina in de gaten. Daar gaat u vanaf nu veel van ons zien en horen.


'Ik wil altijd opnieuw kunnen beginnen'

15 september 2023

Jan Roelofs, een van de sterkhouders van Penta Rho, wordt onderworpen aan een diepte-interview. Waarbij hij na de eerste vraag het gehele gesprek overneemt.

Penta Rho nu ook in Rotterdam

08 september 2023

Vanaf 1 september is het nieuwe kantoor van Penta Rho aan de Jacques Dutilhweg 471 operationeel. Met een glimlach van oor tot oor vertellen Peter van Heerde en Patricia Osseweijer meer over deze uitbreiding in het westen van het land.

Scroll naar boven