Penta Rho nu ook in Rotterdam

Vanaf 1 september is het nieuwe kantoor van Penta Rho aan de Jacques Dutilhweg 471 operationeel. Met een glimlach van oor tot oor vertellen Peter van Heerde en Patricia Osseweijer meer over deze uitbreiding in het westen van het land.

Penta Rho nu ook in Rotterdam

“Ongeveer een jaar geleden zijn wij op zoek gegaan naar een tweede ‘uitvalbasis’ voor de medewerkers van Penta Rho en meer vergadermogelijkheden met onze relaties in het westen van het land. Het meubilair moet nog binnenkomen, maar er kan alvast gewerkt worden aan de grote tafel. Dit past wel bij Penta Rho. Al moet het op tuinstoelen, onze adviseurs laten zich niet tegenhouden als het werk gedaan moet worden. Met dezelfde kernwaarden vertrouwen, verbinden en ontwikkelen ‘vliegen’ dezelfde adviseurs en onze toekomstige collega’s vanuit deze oude vliegbasis het kantoor uit.” Patricia knikt instemmend. “Hoewel  afstand geen belemmering is om ons werk te kunnen doen – zeker niet nu we ook veel digitaal vergaderen – scheelt het wel reistijd op de momenten dat een goed gesprek of een teambijeenkomst fysiek plaats moeten vinden. Het is efficiënter en duurzamer. Daarnaast draagt een kantoor in het westen van het land bij aan de beeldvorming. Iemand uit Noord-Holland kan Apeldoorn erg ver vinden en iemand uit Middelburg denkt waarschijnlijk niet zo snel aan het zoeken van expertise in het midden van het land.”

Het kantoor is net als in Apeldoorn bedoeld als een ontmoetingsplek voor medewerkers en voor opdrachtgevers met huisvestings- of organisatievraagstukken.

“Voor ons nieuwe kantoor ligt dan wel een gracht, het is zeker geen burcht met een omhooggehaalde deur. Verre van dat. Het kantoor is net als in Apeldoorn bedoeld als een ontmoetingsplek voor medewerkers en voor opdrachtgevers met huisvestings- of organisatievraagstukken. Vlieg eens binnen, bel of mail ons. We maken graag kennis met onze nieuwe buren in Rotterdam, we praten graag bij met oude bekenden in de regio en we laten graag het nieuwe koffiezetapparaat zien.”

‘Vergeet niet te vermelden dat we deze en komende maand vier nieuwe collega’s mogen verwelkomen’, roept Patricia.

Bij deze.


'Ik wil altijd opnieuw kunnen beginnen'

15 september 2023

Jan Roelofs, een van de sterkhouders van Penta Rho, wordt onderworpen aan een diepte-interview. Waarbij hij na de eerste vraag het gehele gesprek overneemt.

Eerste kleurrijke stenen Daltonschool Eloy zijn gelegd!

06 juli 2023

Start bouw Daltonschool Eloy officieel van start. Vorige week werden de eerste stenen gelegd door leerlingen van de basisschool en door kinderen van Fris! Kinderdagverblijven. Uiteraard werd deze feestelijke aangelegenheid gevierd samen met buurtbewoners en ouders.

Scroll naar boven