Penta Rho nu ook in Rotterdam

Vanaf 1 september is het nieuwe kantoor van Penta Rho aan de Jacques Dutilhweg 471 operationeel. Met een glimlach van oor tot oor vertellen Peter van Heerde en Patricia Osseweijer meer over deze uitbreiding in het westen van het land.

Penta Rho nu ook in Rotterdam

“Ongeveer een jaar geleden zijn wij op zoek gegaan naar een tweede ‘uitvalbasis’ voor de medewerkers van Penta Rho en meer vergadermogelijkheden met onze relaties in het westen van het land. Het meubilair moet nog binnenkomen, maar er kan alvast gewerkt worden aan de grote tafel. Dit past wel bij Penta Rho. Al moet het op tuinstoelen, onze adviseurs laten zich niet tegenhouden als het werk gedaan moet worden. Met dezelfde kernwaarden vertrouwen, verbinden en ontwikkelen ‘vliegen’ dezelfde adviseurs en onze toekomstige collega’s vanuit deze oude vliegbasis het kantoor uit.” Patricia knikt instemmend. “Hoewel  afstand geen belemmering is om ons werk te kunnen doen – zeker niet nu we ook veel digitaal vergaderen – scheelt het wel reistijd op de momenten dat een goed gesprek of een teambijeenkomst fysiek plaats moeten vinden. Het is efficiënter en duurzamer. Daarnaast draagt een kantoor in het westen van het land bij aan de beeldvorming. Iemand uit Noord-Holland kan Apeldoorn erg ver vinden en iemand uit Middelburg denkt waarschijnlijk niet zo snel aan het zoeken van expertise in het midden van het land.”

Het kantoor is net als in Apeldoorn bedoeld als een ontmoetingsplek voor medewerkers en voor opdrachtgevers met huisvestings- of organisatievraagstukken.

“Voor ons nieuwe kantoor ligt dan wel een gracht, het is zeker geen burcht met een omhooggehaalde deur. Verre van dat. Het kantoor is net als in Apeldoorn bedoeld als een ontmoetingsplek voor medewerkers en voor opdrachtgevers met huisvestings- of organisatievraagstukken. Vlieg eens binnen, bel of mail ons. We maken graag kennis met onze nieuwe buren in Rotterdam, we praten graag bij met oude bekenden in de regio en we laten graag het nieuwe koffiezetapparaat zien.”

‘Vergeet niet te vermelden dat we deze en komende maand vier nieuwe collega’s mogen verwelkomen’, roept Patricia.

Bij deze.


Ruimte om [Suzanne] te zijn

26 april 2024

Of het nu gaat om huisvestingsadvies, bestuurlijke samenwerking, onderwijsvernieuwing of personele vraagstukken, de adviseurs van Penta Rho zorgen voor ruimte om te zijn. Wat ze precies doen? En hoe het werken bij Penta Rho bevalt? Dat vertellen ze zelf.

Het woord is aan Jeanet Minks

13 maart 2024

Jeanet werkt sinds 2020 als adviseur bij Penta Rho en richt zich op strategische vraagstukken, met name in het primair onderwijs. Ook is ze actief als interim-directeur en heeft ze al veel scholen mogen ondersteunen. Jeanet vertelt over haar expertises en haar mooiste projecten. 

Een IHP voor schoolgebouwen van de toekomst

28 november 2023

Het recht op goed onderwijs in moderne en passende gebouwen staat centraal in het Integraal Huisvestingsplan (IHP) van de gemeente Apeldoorn. Penta Rho heeft in nauwe samenwerking met de gemeente en alle schoolbesturen een IHP ontwikkeld voor de schoolgebouwen van de toekomst..

Scroll naar boven