Verhuizing Wooldhuis een stap dichterbij

De verhuizing voor de cliënten van Het Wooldhuis in Heino komt een stap dichterbij! Op donderdag 19 januari en op donderdag 2 februari vonden respectievelijk de opleveringen van fase 1 en 2 plaats.

Verhuizing Wooldhuis een stap dichterbij

De verhuizing voor de cliënten van Het Wooldhuis in Heino komt een stap dichterbij! Op donderdag 19 januari en op donderdag 2 februari vonden respectievelijk de opleveringen van fase 1 en 2 plaats. Janine Noordhuis (bestuurder) en de vertegenwoordigers van de uitvoerende partijen betrokken bij de bouw waren aanwezig om de officiële documenten te ondertekenen. Met een lekkere taart en non-alcoholische bubbels vierden de aanwezigen deze mijlpaal in een -nu nog kaal- restaurant. De gezelligheid komt straks als de bewoners hun intrek nemen in hun (t)huis.

De vervangende nieuwbouw voor personeel en cliënten met een intensieve intramurale zorgvraag wordt in drie fases uitgevoerd en bestaat onder andere uit 90 studio’s, een dagbestedings-/activiteitenruimte en een restaurant voor cliënten met een intensieve intramurale zorgvraag en het personeel.  De eerste twee gebouwdelen, het zogenoemde ‘Vijvergebouw’ (fase 1) en het zogenoemde ‘Parkgebouw’ (fase 2) zijn nu opgeleverd. In de derde fase wordt de verbinding tussen de twee gebouwen gerealiseerd. Naar verwachting zal er in de eerste week van april verhuisd worden.

Penta Rho is als procesmanager al vanaf de allereerste fase - begin 2019 - betrokken bij dit mooie en uitdagende project, waarbij de zorg aan cliënten en de wensen van de gebruikers centraal staan. Vanaf de definitiefase (visievorming, Programma’s van Eisen) tot en met de nazorgfase na oplevering van de nieuwbouw zijn en blijven wij betrokken en verbonden aan medewerkers en cliënten.

“We kijken tegenwoordig natuurlijk heel anders naar bouwen”, aldus Janine Noordhuis. “Vroeger bouwden bestuurders een pand en moesten de medewerkers het er maar mee doen. Nu bouwen we echt samen en zijn de medewerkers betrokken in ontwikkelteams. We hebben op het terrein ook een nagebouwde studio gehad, waar zorg en behandelaren gekeken hebben of de toekomstige indelingen en voorzieningen werkbaar zijn. Ook veel cliënten hebben met hun familie een kijkje genomen in de studio. Penta Rho heeft enorm veel ervaring met dit soort (complexe) trajecten. Dat levert voor ons als zorgorganisatie ook weer nieuwe inzichten op.”

Penta Rho is als procesmanager al vanaf de allereerste fase betrokken bij dit mooie en uitdagende project, waarbij de zorg aan cliënten en de wensen van de gebruikers centraal staan.


Penta Rho is vernieuwd!

07 februari 2023

Misschien heeft u ons al rond zien rijden in onze nieuw bestickerde auto’s? De afgelopen weken lieten we de buitenwereld al beetje bij beetje kennismaken met het nieuwe logo van Penta Rho. Maar niet alleen het logo is vernieuwd, ook de complete huisstijl en website zijn onder handen genomen. Vandaag lanceren we het nieuwe Penta Rho officieel. Wij zijn klaar om gezien te worden!

Samenwerkings-overeenkomst Kindcentrum Olst getekend!

15 november 2022

Kindcentrum Olst is weer een stapje dichterbij! Gemeente Olst-Wijhe, De Mare, mijnplein en kinderopvang KOOS tekenden vrijdag 12 november de samenwerkingsovereenkomst met Stichting Maatschappelijk Vastgoed (SMV).

Scroll naar boven