Valerie Boon

Valerie Boon

In september 2019 is Valerie begonnen bij PentaRho. Afgestudeerd in de richting strategisch management op de Radboud Universiteit zet ze graag haar kennis in voor het onderwijs.

Valerie ondersteunt collega’s bij diverse projecten op het gebied van organisatie- en huisvestingsvraagstukken. Haar nieuwsgierige en leergierige karakter komt in het adviseurschap goed van pas. Het werken als adviseur spreekt Valerie vooral aan omdat je als adviseur ‘ergens helemaal in moet duiken’. Elk project is weer anders en die afwisseling is wat Valerie in haar werk zoekt. De gedachte dat ze nog niet weet met welk project ze over een paar maanden bezig is (en met wie en op welke plek), houdt haar geboeid. Samenwerken gaat haar goed af en ze komt haar woorden altijd na.

Er schuilt een interessante uitdaging in het je eigen maken van een nieuwe opdracht.

Valerie heeft Brabantse roots en woont sinds 2 jaar in Nijmegen. Ze heeft een passie voor reizen en verbleef voor langere tijd in zowel Australië als Ierland. Ze houdt van avontuur en de verwondering over het onbekende. Net als tijdens het reizen vindt Valerie het in haar werk steeds een interessante uitdaging om zich een nieuwe opdracht eigen te maken.