Home / portfolio / Uitbreiding Bergse Zonnebloem

Kenmerken
  • primair onderwijs
  • verbouwing
  • uitbreiding
  • start november 2013
  • gereed april 2016
Uitbreiding Bergse Zonnebloem

Basisschool de Bergse Zonnebloem in Rotterdam heeft een flinke verbouwing achter de rug. Behalve asbestsanering en funderingsherstel is ook een uitbreiding uitgevoerd.

Het eindresultaat is prachtig geworden! De combinatie van binnen- en buitenruimte is schitterend. Ook zijn we erg trots op de multifunctionaliteit die is gerealiseerd.

PentaRho is een plezierige partner, die wij inschakelen als we binnen de eigen organisatie handen tekort komen of bepaalde expertise nodig hebben.

Het was wel een project met flinke hobbels. In 2012 is al gestart met de herfundering. Vervolgens bleek de aannemer betrokken bij fraude. Het duurde tot begin 2013 voordat het project weer op de rails stond. Vanaf dat moment kwam Jan Roelofs van PentaRho in beeld. Hij heeft ons als bouwprojectmanager begeleid en met raad en daad bijgestaan.

Als Stichting BOOR werken we al jaren prettig samen met PentaRho. Jan werkt oplossingsgericht en heeft goed met ons meegedacht. In ieder bouwproject kom je voor onverwachte zaken, soms tegenslagen, te staan. Hij heeft ons daar prima in bijgestaan.