Werkdruk

Penta Rho is deskundig op het terrein van taakbeleid. In dat kader zijn wij een onderzoek gestart naar de relatie van taakbeleid en werkdruk. Werkdruk is een onderwerp dat de nodige discussie en gevoelens binnen een school oproept. Penta Rho krijgt door middel van een onderzoek onder het personeel inzicht in hoe de werkdruk in algemene zin en i.r.t. taakbeleid op een school ervaren wordt.

Dit onderzoek is gestart op drie scholen, waar op dit moment de uitkomsten van de nulmeting zijn gepresenteerd. Hieruit blijkt dat de opbrengsten van het onderzoek belangrijke input opleveren voor de discussie en uit te zetten koers in de werkgroep taakbeleid. De voorlopige tendens is dat met name niet-lesgebonden taken voor onvrede zorgen en dat openheid en transparantie in toedeling van taken van groot belang is.

Contact opnemen met één van onze adviseurs?

Fred Ruijling

Onze aanpak is objectief, deskundig en volledig op maat. Wilt u meer over dit thema te weten komen? Wij komen graag met u in contact. Fred Ruijling is de adviseur die u moet hebben.

Contact opnemen met één van onze adviseurs?

Rinke van de Hoek

Onze aanpak is objectief, deskundig en volledig op maat. Wilt u meer over dit thema te weten komen? Wij komen graag met u in contact. Rinke van de Hoek is de adviseur die u moet hebben.

Enkele projecten
Met ruimte om te zijn.

Wilt u op de hoogte blijven?

Abonneer u dan op onze nieuwsbrief om niks te missen.

Scroll naar boven