Bouwprojectmanagement Veluws College Twello

"Voor de Veluwse Onderwijsgroep is Penta Rho al jaren een betrouwbare en betrokken partner. Zo ook voor de bouwbegeleiding van de vervangende nieuwbouw van het Veluws College in Twello."

Bouwprojectmanagement Veluws College Twello

Uit de verschillende aanbiedingen kwam Penta Rho krachtig naar voren. De prijs/kwaliteit verhouding is prima. En omdat we goede ervaringen hebben met de adviseurs, was de keuze snel gemaakt.

Wij zijn bedreven in onderwijs, niet in bouwen. Het is essentieel dat je een partner hebt die kennis van zaken heeft, die helder aangeeft welke keuzes er zijn en die de besluitvorming op de goede plek neerlegt. Zo’n partner is Penta Rho.

Tijdens het gehele project maken de adviseurs van Penta Rho zich sterk voor onze organisatie. Ze behartigen steeds onze belangen. Bovendien zijn ze in staat om het traject dusdanig vorm te geven dat een nieuw schoolgebouw, ondanks financiële beperkingen, toch realiseerbaar is. Wij zijn bedreven in onderwijs, niet in bouwen.


Taakbeleid Het Rhedens vernieuwd!

Het taakbeleid van Het Rhedens, met drie locaties in Dieren en Rozendaal, dateerde uit 2014, was soms een keurslijf en soms onduidelijk. Reden genoeg voor deze VO-school om Penta Rho in te schakelen. Locatiedirecteur Clemy Oomens en P&O-medewerker Marieke Kalisvaart blikken terug op de samenwerking met Fred en Lizelot. 

Inpassingsstudie speciaal onderwijs Barendrecht

Is het mogelijk om De Rank en De Wijngaard, twee scholen voor speciaal onderwijs in Barendrecht, te huisvesten in een door de gemeente aangekocht pand van een vo-school voor groen onderwijs?

Scroll naar boven