Andere schooltijden

Ziet u als een berg op tegen het aanpassen van de schooltijden? Volg dan onze workshop “Andere schooltijden”!

Andere schooltijden

Ouders, werkgevers en maatschappelijke instellingen verwachten in toenemende mate van scholen dat zij zich gaan heroriënteren op de schooltijden. Veel scholen worstelen echter met de praktische gevolgen van het aanpassen van de schooltijden.

Misschien stelt u zichzelf ook wel de volgende vragen:

  • Welke keuzemogelijkheden zijn er en wat zijn de voor- en nadelen?
  • Welk model past het beste bij onze situatie?
  • Wat zijn voor onze school de personele en financiële consequenties?
  • Hoe ziet een nieuw rooster er dan uit?
  • In de workshop “Andere schooltijden” krijgt u antwoord op uw vragen. U gaat concreet aan de slag met uw eigen situatie. De opgedane kennis kunt u direct toepassen binnen uw eigen school(organisatie).

Programma

In het eerste deel van de workshop komen de verschillende modellen aan bod. De deelnemers maken een keuze voor een model en bespreken de voor- en nadelen voor de eigen situatie. In het tweede deel gaat u concreet aan de slag met uw eigen situatie. U neemt onder andere de financiële en personele consequenties voor uw school onder de loep.

Incompany

De workshop kan ook incompany worden verzorgd. U krijgt een programma op maat, afgestemd op uw eigen onderwijspraktijk.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze workshop “Andere schooltijden”? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 055 - 538 66 90 of via e-mail: [email protected]. Wij komen graag naar u toe voor een vrijblijvende kennismaking.


Contact opnemen met één van onze adviseurs?

Ronald de Bie

Onze aanpak is objectief, deskundig en volledig op maat. Wilt u meer over dit thema te weten komen? Wij komen graag met u in contact. Ronald de Bie is de adviseur die u moet hebben.

Contact opnemen met één van onze adviseurs?

Jeanet Minks

Onze aanpak is objectief, deskundig en volledig op maat. Wilt u meer over dit thema te weten komen? Wij komen graag met u in contact. Jeanet Minks is de adviseur die u moet hebben.

Andere workshops en evenementen

Integraal Kindcentrum

Heeft u binnenkort te maken met ontwikkelingen van uw school richting een Integraal Kindcentrum (IKC)? Vraagt u zich af hoe dit proces het meest kansrijk vormgegeven kan worden? Volg dan de workshop “Integraal Kindcentrum”!

Fusietrajecten in het primair onderwijs

Heeft u binnenkort te maken met een fusie binnen uw organisatie? Vraagt u zich af hoe een fusieproces het meest kansrijk vormgegeven kan worden? Volg dan de workshop “Fusietrajecten in het primair onderwijs”!

Schoolplanontwikkeling

Staat u voor de uitdaging om een nieuw schoolplan te ontwikkelen? Hoe zorgt u ervoor dat het nieuwe plan draagvlak krijgt binnen uw team? Als u voor deze uitdagingen staat, volg dan de workshop “Schoolplanontwikkeling”!

Scroll naar boven